Πετεβίνος: «Αυτός δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ. Nα αποδείξουν πως εννοούν αυτά που λένε»

Στην κάμερα της Cablenet μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, μετά την ήττα από την Πάφο (0-1).

Αναλυτικά: «Ο αγώνας διαμορφώνεται στον αγωνιστικό χώρο. Αυτοί που μίλησαν, ο Σαχάρ και ο προπονητής, είπαν κάποια πράγματα που πρέπει να αλλάξουν άμεσα. Δεν αποτελεί δικαιολογία, είχαμε 15 μέρες να προετοιμαστούμε. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι άλλο. Όσοι είναι υπεύθυνοι για την προετοιμασία της ομάδας, να αποδείξουν πως εννοούν αυτά που λένε μετά τους αγώνες. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, δούλεψαν σε συγκεκριμένα πράγματα σε ότι αφορά στην τακτική. Δεν υπάρχει όμως άλλη απάντηση πέρα από την αγωνιστική εικόνα. Ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο πρέπει να βρουν τις απαντήσεις».

Για τις κινήσεις της διοίκησης: «Δεν υπάρχει κάτι άλλο αφού οι πρωταγωνιστές κατανοούν τα λάθη τους. Εναπόκειται στους παίκτες και στο τεχνικό τιμ να παρουσιάσουν ένα άλλο πρόσωπο. Πρέπει να δούμε κάποια πράγματα, όπως είπε και ο προπονητής. Αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο δεν είναι ο ΑΠΟΕΛ».

Για τα δύο επόμενα ντέρμπι με Ανόρθωση και Απόλλων: «Αυτό που βλέπουμε δεν είναι ΑΠΟΕΛ. Όταν γίνουμε ΑΠΟΕΛ δεν θα μας απασχολεί οποιοσδήποτε αντίπαλος. Δεν τίθεται θέμα αντιπάλου».

Για τα… ψυχικά αποθέματα της διοίκηση και αν υπάρχει υπομονή: «Δεν είμαι διοίκηση για να απαντήσω τι σκέφτεται η διοίκηση. Θα δούμε».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ