aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αστείο να παραπονιέται η Ανόρθωση»

Πετεβίνος: «Αστείο να παραπονιέται η Ανόρθωση»

Απάντηση στα παράπονα της Ανόρθωσης για τη διαιτησία έδωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε ότι οι φάσεις αναλύθηκαν από τους ειδικούς, ενώ υπενθυμίζει πως όταν πέρσι παραπονέθηκαν για τη διαιτησία η ομάδα της Αμμοχώστου απάντησε με δόση ειρωνείας.

Η σχετική τοποθέτηση: «Θεωρώ ότι απαντήσεις στα παράπονα της Ανόρθωσης έδωσαν όλοι όσοι τοποθετήθηκαν για αυτές τις φάσεις. Ακούγεται και λίγο αστείο το να παραπονιέται η Ανόρθωση. Όταν εμείς τοποθετηθήκαμε, είτε για τις γραμμές είτε για το πέναλτι στο χέρι με Ιταλούς διαιτητές που δεν το είδε κανένας, υπήρξε επίσημη τοποθέτηση από την Ανόρθωση που εξέπεμπαν και μία ειρωνεία, ότι δεν είναι παραγγελία οι γραμμές του οφσάιντ, ότι όταν είναι ξένοι οι VARίστες δεν υπάρχουν λάθη. Έχουν αναλυθεί από τους ειδικούς οι φάσεις. Και πέναλτι υπήρχε, και οφσάιντ δεν υπήρχε στο γκολ και πέναλτι είχαμε το οποίο δεν μας δόθηκε».

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ