aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Ας μην προτρέχουν κάποιοι με τον Ενσούε...»

Πετεβίνος: «Ας μην προτρέχουν κάποιοι με τον Ενσούε…»

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, αλλά και στο θέμα που προέκυψε με το πειθαρχικό παράπτωμα του Εσνούε.

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, τόνισε: «Ένα πρωτάθλημα που οι ισορροπίες είναι λεπτές. Τα πάντα εξαρτώνται από τη δική μας ομάδα. Πάμε στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος για να κλείσουμε στην κορυφή. Να δούμε και τι θα γίνει και με το εφετείο. Δεν μας απασχολεί όμως γιατί η τύχη είναι στα δικά μας πόδια».

Διαβάστε επίσης: Αλωνεύτης: «Εγώ είμαι πάντα πιστός»

Για το θέμα με τον Ενσούε, επισήμανε: «Πρέπει να επαναλάβω κάτι. Διεξάγεται μια έρευνα η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί. Πιθανόν να έχουμε απόφαση εντός σύντομου χρονικού διαστήματος. Δεν έχει αποφασιστεί τίποτα. Ας μην προτρέχουν κάποιοι, το είδαμε πριν από κάποιες μέρες, το βλέπουμε και τώρα. Είμαστε σε διαδικασία έρευνας και δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα».

Διαβάστε επίσης: Μπηχτή Χατζηλούκα: «Δεν είναι μόνο για πλακέτες. Να πάρουν θέση…»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ