aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος «Ας μας επιτρέψει η Ομόνοια να κρίνουμε ποιες είναι ξεκάθαρες φάσεις»

Πετεβίνος «Ας μας επιτρέψει η Ομόνοια να κρίνουμε ποιες είναι ξεκάθαρες φάσεις»

Nέο επεισόδιο στην κόντρα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας. Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM ο Νεκτάριος Πετεβίνος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι θα ήταν καλό η Ομόνοια να επιτρέψει στους γαλαζοκίτρινους να κρίνουν οι ίδιοι για το ποιες φάσεις είναι ξεκάθαρες και ποιές όχι, υπογραμμίζοντας πως ο ΑΠΟΕΛ στα παράπονα που εξέφρασε για τη διαιτησία δεν είχε αναφερθεί στην Ομόνοια.

«Εμείς δεν αναφέραμε πουθενά την Ομόνοια. Αναφερόμαστε στην διαιτησία. Έγιναν μαζεμένα λάθη και στα δύο παιχνίδια με την Ομόνοια. Και στο προηγούμενο παιχνίδι υπήρξαν ξεκάθαρες παραβάσεις αλλά και στο επόμενο. Τι εννοεί η Ομόνοια ότι μιλά για ξεκάθαρες φάσεις όταν δεν δίνονται δύο καθαρά πέναλτι; Ας μας επιτρέψει η Ομόνοια να κρίνουμε ποιες είναι ξεκάθαρες φάσεις.

Η πίεση που υποτίθεται ότι βάλαμε δεν είχε αποτέλεσμα. Αναμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα παιχνίδια του πρώτου ομίλου κι΄εδώ θα είμαστε. Η Ομόνοια υποστήριζε το VAR. Δεν προβληματίζονται στην Ομόνοια; Δεν βλέπει πόσα λάθη γίνονται; Δεν βλέπει ότι δεν γίνεται σωστή χρήση του VAR».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ