aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: Απορία για τη 15η Σεπτεμβρίου, δήλωση παραμονής Ιωάννου

Πετεβίνος: Απορία για τη 15η Σεπτεμβρίου, δήλωση παραμονής Ιωάννου

Μετά από τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ Μαρίνο Ουζουνίδη, εξέφρασε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος εκ μέρους της διοίκησης των γαλαζοκίτρινων αντίθετη άποψη σχετικά με την 15η Σεπτεμβρίου, ημερομηνία που έθεσε η ΚΟΠ για την ολοκλήρωση της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, τη στιγμή που σε άλλες χώρες τελειώνει στις 5 Οκτωβρίου.

«Οι άλλες ομάδες δεν ήθελαν. Είναι τραγικό που δεν τελειώνει η μετεγγραφική περίοδος στις 5 Οκτωβρίου. Προσπαθώ να βρω ένα λόγο και δυσκολεύομαι», είπε μιλώντας στον Super ΣΠΟΡ FM, κληθείς να σχολιάσει εάν υπήρξε εξήγηση από την ΚΟΠ, ενώ δεν αναφέρθηκε στις ομάδες που δεν ήθελαν να ολοκληρωθεί αργότερα η μετεγγραφική περίοδος.

Επίσης, αναφέρθηκε στον Νικόλα Ιωάννου τονίζοντας πως το πιθανότερο είναι να παραμείνει μέλος του ΑΠΟΕΛ, διαψεύδοντας κι αυτός τις πληροφορίες για το ενδιαφέρον της γερμανικής Αρμίνιας του Μπίλεφελντ.

«Υπάρχει μεγάλη δόση υπερβολής. Δεν είχαμε καμία επαφή με την Αρμίνια. Η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε επανέλθει πριν μια βδομάδα και μας ενημέρωσε ότι δεν μπορεί να προχωρήσει σε μετεγγραφή. Το μόνο που υπάρχει είναι το ενδιαφέρον της Μπρέσια, όμως δεν υπάρχει καμία βιασύνη, αφού η μετεγγραφική περίοδος στην Ιταλία λήγει στις 5 Οκτωβρίου. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει, έχει καλή διάθεση και θα ξεκαθαρίσει το θέμα μέσα στις επόμενες μέρες. Πιθανότερο είναι να παραμείνει μέλος του ρόστερ», είπε.

Για τον Τάμαρι συνέχισε: «Ποτέ δεν υπήρξε κάτι. Ενδιαφέρον μπορεί να υπήρξε, αλλά δεν ήταν ενδιαφέρον ισόποσο με το τι θέλει το ΑΠΟΕΛ. Με αυτά τα δεδομένα, είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ. Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι ψηλός ο ανταγωνισμός. Κανένας δεν έχει δεδομένη θέση στην ενδεκάδα. Με αυτό ευελπιστούμε ότι θα έχουμε βελτίωση».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον Ζαχίντ, για τον οποίο επίσης κάνουν λόγο οι πληροφορίες ότι υπάρχει πιθανότητα να πωληθεί: «Ποτέ δεν μας εξέφρασε πρόθεση να φύγει. Αν έρθει συμφέρουσα πρόταση και θέλει ο ποδοσφαιριστής να φύγει, υπάρχει ομάδα που θα μπορεί να τον κρατήσει; Όπως έγινε με τους Μάγκλιτσα και Σόουζα που πήγαν στην Κίνα. Τώρα μπορεί να συμβεί και στην Ευρώπη».

Αν θα δηλωθεί στη λίστα ενόψει Καϊσάρ ο Νούχιου, απάντησε: «Θα είναι μια απόφαση που θα προκύψει μέχρι αργά απόψε. Θα αποφασίσει ο προπονητής. Δικαιούμαστε δύο αλλαγές 24 ώρες πριν από τον αγώνα. Θα αναχωρήσουμε αύριο στις 14:00. Δυστυχώς, δεν θα έχουμε συνεντεύξεις Τύπου».

Για την πιθανότητα να φύγει ο Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς: «Θα πρέπει να περιμένουμε αύριο που θα ολοκληρωθεί η μετεγγραφική περίοδος και θα δηλωθεί η τελική λίστα».

Σχετικά με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ και τα αγωνιστικά δεδομένα ανέφερε: «Ήταν πολύ σημαντική η νίκη και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είχαμε καλή εμφάνιση. Μπορεί να μην είχαμε διάρκεια, όμως, ήταν πολύ δύσκολο για μας με τα δεδομένα που είχαμε. Ξέρουμε ότι έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε. Έχουμε προχωρήσει σε 16 μετegγραφές, εξήγησε και ο κ. Ουζουνίδης το γιατί επιχειρήθηκε αυτή η αλλαγή, η οποία έγινε με την πολύπλοκη κατάσταση λόγω του κορωνοϊού. Ο Εφραίμ θα αξιολογηθεί σήμερα και θα δούμε αν θα τον πάρει στο Καζακστάν. Ο Γένσεν είναι εκτός, δεν προλαβαίνει. Για τους υπόλοιπους που ήταν εκτός αποστολής είναι θέμα του προπονητή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ