aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αποκτά αγωνιστική υγεία η ομάδα. Έρχεται τελικός»

Πετεβίνος: «Αποκτά αγωνιστική υγεία η ομάδα. Έρχεται τελικός»

Στη βελτίωση της ψυχολογίας και της αυτοπεποίθησης που δίνουν οι νίκες στάθηκε ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας μετά το «διπλό» του ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης» με 3-2 επί της Πάφου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων χαρακτήρισε ως τελικό το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με τον Απόλλωνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Τα καλά αποτελέσματα φέρνουν ψυχολογία. Πέραν από τους τρεις βαθμούς είναι και η αυτοπεποίθηση και το επεσήμανε και ο Γκίας (σ.σ. Ζαχίντ). Πάντα νιώθεις και πιο δεμένος με τον συμπαίκτη σου. Δείχνει να αποκτά αγωνιστική υγεία η ομάδα. Έρχεται ένας τελικός κόντρα στον Απόλλωνα. Πρέπει να στρέψουμε το μυαλό μας εκεί άμεσα. Ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να βελτιώνεται, στο πρώτο ημίχρονο ειδικότερα. Δείξαμε χαρακτήρα στο δεύτερο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα τέρματα. Αυτά είναι όλα καλά ειδικά όταν κερδίζεις. Δεν πρέπει να χάνουμε την ισορροπία μας ως ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ