aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Από το 85' τα ball boys σχόλασαν»

Πετεβίνος: «Από το 85′ τα ball boys σχόλασαν»

Μετά το τέλος του αγώνα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος έδωσε συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της, τόνισε πως η ομάδα του δεν παρουσιάστηκε όπως πρέπει στο γήπεδο και εξέφρασε τα παράπονα του για τις μπάλες που έπεφταν στο γήπεδο.

Αναλυτικά: «Ένα δυνατό παιχνίδι, όπου φαίνεται πως όλα κρίνονταν στη λεπτομέρεια και έτσι έγινε. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει, δεν είχαμε φρεσκάδα και ένταση στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος υπήρχε μία εναλλαγή, αλλά υστερήσαμε στην επιθετική λειτουργία και νομίζω πως η ΑΕΛ κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες και αυτό ήταν το πιο ουσιαστικό πρόβλημα με αποτέλεσμα για να μην παρουσιάσουμε τις δυνατότητες μας.

Από το 85ο λεπτό νιώσαμε όπως η ΑΕΛ κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ από το 88ο λεπτό είδαμε πως τα ball boys σχόλασαν. Φαίνεται πως εδώ στη Λεμεσό σχολάνε πολύ νωρίς, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει και συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για τη νίκη της.

Έχουμε μία σοβαρή αποστολή, θέλουμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα μας εξασφαλίζει την πρόκριση και είναι για εμάς το παιχνίδι της χρονιάς. Όμως, θα πρέπει να παρουσιαστούμε αλλαγμένοι για το παιχνίδι της Πέμπτης».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ