aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: Aπάντησε στον Νεοφυτίδη, μίλησε για διαστρέβλωση και εκμετάλλευση

Πετεβίνος: Aπάντησε στον Νεοφυτίδη, μίλησε για διαστρέβλωση και εκμετάλλευση

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, με συνεχόμενα «τιτιβίσματα» του στο Twitter, «σήκωσε το γάντι» απαντώντας στην τοποθέτηση του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ Σπύρου Νεοφυτίδη, ο οποίος προηγουμένως μέσω Facebook σχολίασε τις ραδιοφωνικές τοποθετήσεις του πρώτου.

Αναλυτικά οι αναρτήσεις του Πετεβίνου:

«Χαίρομαι που ο φίλος Σπύρος κατανόησε ότι μέχρι στιγμής έχει πληρωθεί το 80% του τηλεοπτικού συμβολαίου και όχι ολόκληρο, όπως αναφέρθηκε από πλευράς ΠΑΣΠ δημόσια. Είναι αυτό ουσιαστικά που έχριζε διευκρίνισης και είναι σημαντικό που έχει ξεκαθαρίσει προς όλους».

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Αγγίζουν το 1.500.000 ευρώ οι απώλειες»

«Το πως και αν θα πληρωθεί ολόκληρο ή όχι το συμβόλαιο, είναι κάτι που αυτή την στιγμή δεν μπορεί να εγγυηθεί, ούτε ο ΑΠΟΕΛ, ούτε ένας από τους πιο ισχυρούς υποστηρικτές της ομάδας, όπως είναι η Cablenet που ήδη μας έχει σταθεί ως γερό στήριγμα στο παρελθόν».

«Άρα, αυτό το παράδειγμα ταιριάζει απόλυτα στο αστάθμητο της εποχής και στην μη δυνατότητα πρόβλεψης των όποιων υφιστάμενων, ή άλλων απωλειών εσόδων μπορούν να προκύψουν. Καλό είναι να μην τυγχάνουν διαστρέβλωσης ή εκμετάλλευσης για δημιουργία εντυπώσεων».

Διαβάστε επίσης: Ο Νεοφυτίδης απαντά στον Πετεβίνο: «Πως βγαίνει 92% ζημιά;»

«Τα έσοδα αυτή την στιγμή για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο δεν βρίσκονται ούτε στο -25%  ούτε στο -92%. Βρίσκονται για τις ομάδες στο -100%».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ