aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αντιλαμβάνομαι ότι η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά»

Πετεβίνος: «Αντιλαμβάνομαι ότι η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά»

Στη διαδικασία επιβεβαίωσης ή διάψευσης ονομάτων που εμφανίζονται στο φως της δημοσιότητας δεν μπαίνουν δημόσια στον ΑΠΟΕΛ. Ένα εξ αυτών είναι του Νταβίντ Ακιντόλα με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι γαλαζοκίτρινοι κτύπησαν (ανεπίσημα) την πόρτα της Μίντιλαντ και ενημερώθηκαν πλήρως για τα οικονομικά δεδομένα ενδεχόμενης μετεγγραφής.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος εκφράζοντας την προσωπική του εκτίμηση ανέφερε πως η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά.

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Ακιντόλα για τη μετεγγραφή Ουζόχο στον ΑΠΟΕΛ

Η σχετική τοποθέτηση σε ερώτηση αν ο Ακιντόλα ενδιαφέρει τον ΑΠΟΕΛ: «Εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι αυτή την στιγμή σε σχέση με ακραίο επιθετικό, πέραν από μία περίπτωση που ενδιέφερε πάρα πολύ ζεστά τον κύριο Ουζουνίδη, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι έχουμε κάποια ανοικτά μέτωπα που αφορούν σε ακραίους επιθετικούς σε σχέση με το ξεκαθάρισμα για το θέμα του Τάαμαρι και είναι αλήθεια ότι θα κοιτάξουμε σε αυτή τη θέση να προσθέσουμε ποδοσφαιριστή. Διαβάζοντας το ρεπορτάζ της Ομόνοιας, ως δημοσιογράφος, αντιλαμβάνομαι ότι η περίπτωση Ακιντόλα θα τραβήξει μακριά. Νομίζω είναι δύσκολο για μία κυπριακή ομάδα να δείξει τόση υπομονή και τόση αντοχή. Ποτέ δεν πρέπει να αποκλείεις οτιδήποτε, αλλά εμείς μην ξεχνάτε ότι πρέπει να ετοιμάσουμε ομάδα για τις 22 Αυγούστου. Πρέπει να έχουμε παίκτες που να μας κάνουν τη δουλειά 27 Αυγούστου. Θα μπορούσαμε να κάνουμε μία συζήτηση για ποδοσφαιριστές που δεν βιάζονται περί τα τέλη Αυγούστου και όχι τώρα».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ/Ομόνοια: Η συμφωνία κυρίων και η μετεγγραφή Ουζόχο

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ