aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αντιδράσαμε στη δημοσιοποίηση χωρίς να διασφαλίζεται η επίρριψη ευθυνών...»

Πετεβίνος: «Αντιδράσαμε στη δημοσιοποίηση χωρίς να διασφαλίζεται η επίρριψη ευθυνών…»

Στον Super ΣΠΟΡ FM, ο εκπρόσωπος τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος για την χθεσινή συνέλευση και τις αποφάσεις της ΚΟΠ.

Αναλυτικά: «Είναι δυστύχημα το ότι φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Όπως είπα και χθες, το πρόβλημα της ενημέρωσης είναι διαχρονικό. Θα έπρεπε να το κοιτάξουμε και να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Η γενική πρόθεση δεν ήταν αυτή που έπρεπε. Πρέπει να παρθούν τα μέτρα που να διασφαλίζουν ότι θα μπει μια τελεία. Από τη στιγμή που ξεκαθαρίστηκε από τον πρόεδρο της ΚΟΠ και τον αντιπρόεδρο της ΟΥΕΦΑ ότι θα επιρρίπτεται ευθύνη στις ομάδες, το ΑΠΟΕΛ δεν έχει πρόβλημα να τηρηθούν τα μέτρα. Αντιδράσαμε στη δημοσιοποίηση χωρίς να διασφαλίζεται η επίρριψη ευθυνών. Οι διασφαλίσεις στην επίρριψη ευθυνών πρέπει να είναι απόλυτες και από κει και πέρα ας προκύψουν όσες τιμωρίες χρειάζεται. Το ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία ευθύνη και θα πρέπει να διασφαλίζεται αυτή η πολιτική. Θα πρέπει να ανακοινώνεται η ομάδα στην οποία επιρρίπτεται η ευθύνη. Ζούσαμε τρεις μέρες την όποια διαβολή μέχρι να έρθει το συμπέρασμα ότι δεν είχαμε ευθύνη. Αυτά δεν είναι σοβαρά. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με οποιοδήποτε μέτρο. Θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη η επίρριψη ευθύνης και η ομάδα να έχει το ανάλογο κόστος. Μελετήσαμε τα θέματα με άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Το CAS αποδέχεται ότι η ενημέρωση από την ΟΥΕΦΑ είναι επαρκής ένδειξη. Θα πρέπει η ίδια η ΟΥΕΦΑ να διασφαλίζει την εγκυρότητα και να είναι δίκαιη απέναντι σε όλες τις ομάδες».

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Πιέρο Σωτηρίου, ο Πετεβίνος είπε ότι δεν έχει σοβαρή υπόσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ