aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αναρωτιέμαι εάν θα έπρεπε να έχουμε μια τοποθέτηση από τους αρμόδιους»

Πετεβίνος: «Αναρωτιέμαι εάν θα έπρεπε να έχουμε μια τοποθέτηση από τους αρμόδιους»

Ναι μεν ο ΑΠΟΕΛ έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Ομόνοια, όμως οι παραδόσεις δεν μετράνε ήταν το μήνυμα που έστειλε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο ραδιόφωνο του «ACTIVE» (107/4 & 102.5) και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα».

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος στάθηκε στην τραγική προσέλευση του κόσμου που αναμένεται στο αυριανό ντέρμπι και υπογράμμισε πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κρίνεται από την πρόσληψη του Πάολο Τραμετσάνι και εντεύθεν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την παρουσία του κόσμου στο ντέρμπι με την Ομόνοια: «Η φθίνουσα πορεία στην προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια δεν ξεκίνησε φέτος. Εάν συγκρίνουμε το τι συνέβαινε πριν από 15 χρόνια με το ρεκόρ φιλάθλων με 23 χιλιάδες και τι είδαμε πέρσι με 13 χιλιάδες στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Φέτος θα είμαστε μάρτυρες ενός αρνητικού ρεκόρ, αφού ο κόσμος δεν θα ξεπεράσει τις 5-6 χιλιάδες. Ο κύριος λόγος είναι η κάρτα φιλάθλου και αν προσθέσουμε το πόσοι δεν έρχονται εξαιτίας της κάρτας φίλαθλου δεν θα είμαστε πολύ μακριά από πέρσι και πρόπερσι. Το θέμα της κάρτας έχει επηρεάσει την προσέλευση. Αναρωτιέμαι εάν θα έπρεπε να έχουμε μια τοποθέτηση από τους αρμόδιους που αποφάσισαν να εφαρμόσουν την κάρτα για το πως θα αντιμετωπιστούν οι επίπτωσης».

Θα γινόταν μια συνάντηση ανάμεσα στα σωμάτια για να πάτε όλοι μαζί και να συναντήσετε τα κόμματα η τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Έχει προκύψει κάποια συνάντηση;

«Αυτό έγινε για να υπάρξει κοινό μέτωπο ανάμεσα στις ομάδες για να αντιμετωπίσουν διάφορα προβλήματα εκτός από την κάρτα φιλάθλου. Σημαντικό είναι το θέμα των γηπέδων, αφού είναι γήπεδα που δεν δίνουν την αφορμή να τα επισκεφτεί κάποιος. Η αντίδραση σε αυτό το κομμάτι είναι αργή,  αν σκεφτείς ότι πριν την κατασκευή του «ΑΕΚ Αρένα» ήταν το ΓΣΠ που εγκαινιάστηκε το 1999»

Στο αγωνιστικό κομμάτι, κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ την Αλκή αλλά δεν είχε καλή εμφάνιση. Πιο πρόσωπο ευελπιστείτε ότι θα δείξει ο  ΑΠΟΕΛ και πόσο θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοση για να παρουσιαστεί όπως τον θέλει ο κόσμος;

«Ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να κρίνεται με την παρουσία του κυρίου Τραμετσάνι και μετά γιατί υπάρχει ένας νέος προπονητή που θέλει να βάλει νέα στοιχεία και να αλλάξει  αγωνιστικό προσανατολισμό. Για να δούμε εάν υπάρχει βελτίωση πρέπει να συγκρίνουμε τα δυο παιχνίδια με Αλκή και ΑΕΛ. Στο παιχνίδι με την Αλκή είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, προηγηθήκαμε δικαία και ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Μετά έκαναν την εμφάνισή τους κάποια στοιχεία που είχαμε πριν τον κύριο Τραμετσάνι. Τα ατομικά λάθη και η μη σταθερότητα στη  διαχείριση. Είναι σημαντικό και προτεραιότητα το βαθμολογικό κέδρος. Πολύ σημαντικό για εμάς είναι να γίνουμε ομάδα, γιατί την ατομική ποιότητα την έχουμε. Πρέπει να αποκτήσουμε και την ομαδική. Όταν το πετύχουμε αυτό θα συνδυάσουμε το αποτέλεσμα με το θέαμα».

Το παιχνίδι αύριο κρύβει ιδιαιτερότητες με την έννοια ότι είναι ένα παιχνίδι τον αιωνίων και ο ΑΠΟΕΛ έχει την παράδοση με το μέρος του. Η παράδοση παίζει ρόλο στο αυριανό παιχνίδι;

«Δυστυχώς δεν παίζει ρόλο η παράδοση και σε αυτή την περίπτωση δεν σκεφτόμαστε την παράδοση. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και αυτό που επιθυμούμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το γεγονός ότι αποτελεί εξ αναβολής αγώνα σημαίνει ότι εάν έχουμε βαθμολογικό κέρδος θα προχωρήσουμε. Το ότι σε έξι αγωνιστικές έχουμε  μια ήττα και μια ισοπαλία για ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό σαφώς και δεν μπορεί να μας εφησυχάσει. Νομίζω ότι είναι στο χέρι μας και μπορούμε να κερδίσουμε την Ομόνοια.

Μοναδική απουσία είναι ο Ενσούε;

«Ναι.  Είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται. Έχει ξεκινήσει πιο έντονο πρόγραμμα αποκατάστασης και θα μειωθεί η περίοδος που θα απουσιάζει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ