aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αν ξεχάσεις το πάθημα σημαίνει δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου»

Πετεβίνος: «Αν ξεχάσεις το πάθημα σημαίνει δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου»

Οι καθιερωμένες δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου, πριν από παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ και συγκεκριμένα, απέναντι στην Πάφος FC στο ΓΣΠ (17:00):

«Πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πάρα πολλές ομάδες είναι μαζεμένες σε κοντινές αποστάσεις. Είναι πλεονέκτημα αν κερδίσεις. Δεν ξεχνάμε το μάθημα που μας έδωσε η Πάφος, πάντα είναι στην άκρη του μυαλού μας. Aν το ξεχάσεις σημαίνει δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου. Να παρουσιαστούμε έτσι ώστε να δώσουμε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Μετά από τον αγώνα θα πάρουμε την απάντηση αν δεν έχουμε επηρεαστεί από τον αναβληθέν αγώνα της Δευτέρας.

Κάποια παιδιά που ήταν σχεδόν έτοιμα στον αγώνα με την Ομόνοια έχουν περισσότερες προπονήσεις. Έχουμε και τέσσερις απουσίες τους Οκριασβίλι, Σόουζα και Τσεπάκ-Κβιλιτάια. Όταν ξεκινήσει ο αγώνας θα μάθουμε πόσος κόσμος θα είναι στο ΓΣΠ. Θα δούμε. Θέλω να ευελπιστώ πως θα έχουμε αρκετό κόσμο. Ο κόσμος της ομάδας αποτελεί τον 12ο μας παίκτη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ