aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αν ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αντιπάθειες δεν έχει κανένα πρόβλημα»

Πετεβίνος: «Αν ο ΑΠΟΕΛ δημιούργησε αντιπάθειες δεν έχει κανένα πρόβλημα»

Στο «μικροσκόπιο» των ομάδων που τάχθηκαν υπέρ της αύξησης των ομάδων βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ με την απόφασή του να καταψηφίσει το αίτημα για 14 ομάδες. Μιλώντας στον Super Sport FM o εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε ότι ο ΑΠΟΕΛ εισηγήθηκε αυτό που έκρινε ορθό και αν έχει δημιουργήσει αντιπάθειες θα ζήσει με τις αποφάσεις του.

Αναλυτικά η τοποθέτηση

«Το περασμένο καλοκαίρι και μετά την απόφαση της διακοπής, όλες οι ομάδες αποφάσισαν πως θα είναι μια χρονιά με 14 ομάδες. Την επόμενη θα πηγαίναμε στις 12. Δεν θα ήταν σωστό να αλλάζαμε μεσούσης της σεζόν το φορμάτ. Κανένας δεν θα μπορούσε να προσδιορίσει πόσο θα επηρεαστούν οι ομάδες. Κατανοούμε γιατί ήμασταν και οι ίδιο παθόντες, και επιτρέψτε μου επειδή βλέπω τις μετρήσεις να πω ότι ακόμη δεν φθάσαμε στα επιθυμητά επίπεδα. Λήφθηκε υπόψη αυτό και γι’ αυτό προτείναμε να μην υπάρξει απευθείας διαβάθμιση για να είναι δίκαιο για όλους. Αυτό που έκρινε σωστό ο ΑΠΟΕΛ αυτό εισηγήθηκε. Η πλειοψηφία ακολούθησε την εισήγηση μας. Ο περισσότερος κόσμος είχε την ίδια αντίληψη. Αν ο ΑΠΟΕΛ έχει δημιουργήσει αντιπάθειες δεν έχει κανένα πρόβλημα. Θα ζήσουμε με τις αποφάσεις μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ