aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αν κερδίσουμε το τζόκερ θα κρατήσουμε τους δανεικούς»

Πετεβίνος: «Αν κερδίσουμε το τζόκερ θα κρατήσουμε τους δανεικούς»

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Γκολ και Θέαμα» στο ΡΙΚ2 ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος. Ερωτηθείς κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κρατήσουν οι γαλαζοκίτρινοι τους δανεικούς ποδοσφαιριστές διαφοροποίησε τις περιπτώσεις λέγοντας πως ο Μπάλογκ δεν έχει οψιόν αγοράς και το καλοκαίρι επιστρέψει στην Παλέρμο εκτός κι αν το καλοκαίρι προκύψουν νέα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπάλογκ των €622.000 ετησίως και η ρήτρα που δεν υπάρχει

Όσο αφορά τις περιπτώσεις των Νατέλ και Καζού απάντησε χαριτολογώντας πως αν ο ΑΠΟΕΛ κερδίσει το τζόκερ θα τους κρατήσει:

Αναλυτικά η απάντηση: «Αν κερδίσουμε το τζόκερ θα τους κρατήσουμε (γέλια). Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που έχουν ψηλές οψιόν. Οι παίκτες που φέραμε ανήκουν στις πιο ιστορικές ομάδες της Βραζιλίας, αλλά δουλεύουμε σε αυτό. Ο ΑΠΟΕΛ ανεβάζει την εμπορική αξία των παικτών, επομένως και οι ομάδες στους οποίους ανήκουν το βλέπουν αυτό. Θα προσπαθήσουμε και αν δεν καταφέρουμε να τους κρατήσουμε θα βρούμε άλλους. Πριν από δύο μήνες όταν κάναμε μία προσπάθεια ήταν αρνητικοί. Αλλά να σας πω κάτι είναι και λογικό. Γιατί να σου απαντήσουν τώρα και όχι το καλοκαίρι; Το ίδιο κάναμε και εμείς στις βολιδοσκοπήσεις που μας έγιναν για τον Τάαμαρι».

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος: «Σοβαρό το θέμα Ενσούε» (πότε θα ανακοινωθεί η απόφαση)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ