aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αν κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν έχει θέση στα αποδυτήρια»

Πετεβίνος: «Αν κάποιος δεν το αντιλαμβάνεται δεν έχει θέση στα αποδυτήρια»

Επίγνωση της σημαντικότητας των αναμετρήσεων με την Ανόρθωση έχουν οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ με τον Νεκτάριο Πετεβίνο να σημειώνει πως οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα ώστε να πάρουν αποτέλεσμα που θ’ αυξήσει τις πιθανότητές τους για πρόκριση στο μεγάλο τελικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Είναι δύο ενενηντάλεπτα πολύ μεγάλης σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ανεξαρτήτως του γεγονότος πως είναι διέξοδος για ευρωπαϊκό εισιτήριο, μιλάμε για τα ημιτελικά του κυπέλλου, άρα εκ φύσεως είναι δύο ματς που γράφουν ιστορία, αφού οδηγούν στον τελικό.

Είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια ραντεβού, όμως κάθε φορά πρέπει να δικαιολογείς ότι είσαι ομάδα για τέτοια παιχνίδια. Αυτό καλούμαστε να κάνουμε και σήμερα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα να δείξουμε τα ποιοτικά μας στοιχεία. Ουσιαστικά προετοιμαστήκαμε για να πάρουμε ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει τις πιθανότητες μας για παρουσία στον τελικό».

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αντιληφθεί τη σημαντικότητα των αναμετρήσεων; «Ο ΑΠΟΕΛ κυριαρχεί σε όλους τους θεσμούς. Φέτος απογοητεύσαμε τον κόσμο και τους εαυτούς μας στο πρωτάθλημα. Είναι μια ευθύνη που μας βαραίνει και πρέπει να τη σηκώσουμε. Βεβαίως και οι παίκτες αντιλαμβάνονται τη σημαντικότητα του αγώνα, άλλωστε όταν έρχονται στον ΑΠΟΕΛ το κάνουν για να κατακτήσουν τίτλους. Επομένως, αν υπάρχει κάποιος που δεν το έχει αντιληφθεί σημαίνει δεν πρέπει να βρίσκεται στο αποδυτήριο. Φέτος είχαμε ψηλά εμπόδια μέχρι να φτάσουμε εδώ στο κύπελλο και συνεχίζονται τα εμπόδια αφού έχουμε μπροστά μας την Ανόρθωση. Όμως, έχουμε ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και πρέπει να το αποδείξουμε και σήμερα και στον επαναληπτικό για να φθάσουμε στον τελικό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ