aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αν δεν ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα»

Πετεβίνος: «Αν δεν ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα»

Έντοντα ήταν τα παράπονα που εξέφρασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, για τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό. Έβαλλε τόσο κατά του διαιτητή, Χρυσοβαλάντη Θεουλή αλλά και κατά του VARίστα, Δημήτρη Σολωμού, ζητώντας εξηγήσεις από τους Κούμα και Μάζιτς.

«Αν δεν ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα», είπε ολοκληρώνοντας, με τα παράπονα να εστιάζονται κυρίως στη φάση που έφερε την αποβολή του Γουίλερ, στην οποία εξέφρασε την άποψη πως δεν υπήρχε κανένα φάουλ.

Όσα δήλωσε ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

«Δεν μπορούμε να μιλήσουμε για το 2ο ημίχρονο γιατί εκεί μια ομάδα ήταν πρωταγωνίστρια, η διαιτητική. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε μόνο στον διαιτητή αυτό το πράγμα που είδαμε, πρέπει να το χρεώσουμε και στο VAR που είχε την έμπνευση να καλέσει τον διαιτητή, μετά που έκανε λάθος για μια ολοκάθαρη φάση, όπου δεν υπήρχε κανένα φάουλ. Την είδαμε από όλα τα ριπλέι και διαβάζω και τα ΜΜΕ που διερωτούνται τι είδε ο διαιτητής για να δώσει φάουλ. Ο VARίστας είχε την έμπνευση να καλέσει τον διαιτητή, ότι ήταν καθαρή ευκαιρία επίτευξης τέρματος.

Φτάσαμε σε ένα σημείο που τα πράγματα είναι τραγικά, όχι αστεία. Συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα πράγματα στον χώρο της διαιτησίας. Η ΚΟΠ πανηγύριζε για τη συμφωνία με την Κροατία για ανταλλαγή διαιτητών. Κάναμε την πρώτη είσοδο Κροάτων διαιτητών και είδαμε ΤA αστεία να συμβαίνουν. Μας έστειλαν τους μαθητευόμενους και εμείς πανηγυρίζαμε ότι θα ανταλλάξουμε διαιτητές.

Κούμας και Μάζιτς να δώσουν εξηγήσεις.

Ο κ. Θεουλή έκανε show στο 2ο ημίχρονο.

Αν δεν ξυπνήσουν οι υπεύθυνοι, θα τιναχθεί το πρωτάθλημα στον αέρα. Σήμερα είχαμε τον καλό μας διαιτητή μέσα στο γήπεδο. Σκεφτείτε!

Ελπίζω μέσα στην διακοπή να διορθωθεί το πρόβλημα, δεν ξέρω πως».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ