aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αυτοί θα είναι σίγουρα εκτός»

Πετεβίνος: «Αυτοί θα είναι σίγουρα εκτός»

Στον Active (107.4, 102.5) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, σχετικά με την χθεσινή νίκη των γαλαζοκίτρινων επί της Ομόνοιας (1-0) δηλώνοντας ότι άπαντες είναι ευχαριστημένοι με τους τρεις βαθμούς, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Πέμπτης με τον Απόλλων.

Για τους τραυματίες ανέφερε: «Εκτός θα είναι σίγουρα οι Βινίσιους και Εφραίμ γιατί θα επιστρέψουν μετά το Πάσχα, για τον Αλωνεύτη και τον Εμπεσίλιο, δεν είναι ξεκάθαρες οι ενδείξεις πιο πιθανό είναι να προλάβει ο Στάθης, ενώ για τον Εμπεσίλιο είναι θέμα αντίδρασης του οργανισμού του. Για τον Μερκή ακόμη δεν ξέρουμε, πρέπει να περάσει από εξετάσεις. Πιο πιθανό από τους 5, οι 4 θα είναι εκτός».

Για τον κόσμο (10.500-11.000) είπε: «Δεν μας ικανοποιεί αλλά μας δυσαρεστεί δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτούς που δεν ήρθαν στο γήπεδο, το λέω αυτό γιατί υπάρχουν ΑΠΟΕΛίστες που ίσως να θεωρούν κάποια πράγματα δεδομένα, εμείς ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Καλούμε τους υπόλοιπούς όπως έχουν απαιτήσεις, έχουν και υποχρεώσεις, οι θέση τους είναι στο γήπεδο. Ευελπιστούμε ότι στα παιχνίδια που ακολουθούν, και είναι πολύ σημαντικά, θα αυξηθεί ο κόσμος. Περιμένουμε πολύ περισσότερο».



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ