aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αυτό ισχύει για Τσεπάκ και Σατσιά»

Πετεβίνος: «Αυτό ισχύει για Τσεπάκ και Σατσιά»

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος μίλησε πριν από το παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με τη Δόξα. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων αναφέρθηκε στα προβλήματα της τελευταίας στιγμής που προέκυψαν με τους Τσεπάκ και Σατσιά.

«Σε ένα τελικό υπάρχει στο τέλος η επιβράβευση. Σε αγώνα πρωταθλήματος είναι οι τρεις βαθμοί. Σε αυτό το πρωτάθλημα, κάθε νίκη από εδώ και πέρα θα έχει ξεχωριστή σημασία. Εδώ φτάσαμε στο σημείο να έχει ο ένας βαθμός την ξεχωριστή σημασία. Γι’ αυτό τονίζουμε ότι κάθε επόμενο παιχνίδι είναι τελικός. Πρέπει… επί δέκα να κερδίσουμε. Δεν το λέμε αυτό γιατί αγωνιζόμαστε εναντίον της Δόξας», δήλωσε αρχικά.

Όσο για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Δεν μπορούμε να στεκόμαστε στις απουσίες. Έχουμε μεγάλο ρόστερ. Είχαμε απουσίες και με την Ομόνοια και κερδίσαμε. Είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Ο Τσεπάκ αποχώρησε με πρόβλημα τενοντίτιδας από την τελευταία προπόνηση, ο Σατσιάς ένιωσε ενόχληση στο γόνατο στην τελευταία προπόνηση και θα περάσει από διαγνωστικό έλεγχο, είχαμε και την περίπτωση του Λουντέμο που θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της σεζόν και γι’ αυτό διαγράφηκε για να πάρει τη θέση του ο Σαρφό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ