aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «Αφαιρούμε από τις πιθανότητές μας»

Πετεβίνος: «Αφαιρούμε από τις πιθανότητές μας»

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΑΠΟΕΛ στο τελευταίο 25λεπτο στάθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, μιλώντας στην κάμερα της Cytavision μετά το ισόπαλο 0-0 με την ΑΕΚ. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος επεσήμανε ότι με αυτά τα αποτελέσματα αφαιρεί από τις πιθανότητές του για κατάκτηση του τίτλου, αλλά υπογράμμισε ότι τα πάντα είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Για την ισοπαλία με την ΑΕΚ: «Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με το στόχο μας γιατί απωλέσαμε έδαφος. Προσπαθήσαμε ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο χάσαμε ευκαιρίες για γκολ. Ήταν ευδιάκριτο ότι η ΑΕΚ συμβιβάστηκε με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι, είναι όταν δεν σκοράρεις για να έχεις την τύχη στα χέρια σου έρχεται τέτοιο αποτέλεσμα. Προχωρούμε, δεν μένουμε σε ένα παιχνίδι και βλέπουμε το επόμενο»

Για το γεγονός ότι και πάλι ο ΑΠΟΕΛ πάει στο Τσίρειο για το ματς με τον Απόλλωνα από τη δεύτερη θέση όπως και την προηγούμενη φορά: «Είναι εντελώς διαφορετική ιστορία. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, όμως πρέπει να το κάνουμε. Αφαιρούμε από τις πιθανότητες μας όμως είναι στα πόδια μας και στην ποιότητα μας να το αλλάξουμε αυτό στον αγωνιστικό χώρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ