aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠετεβίνος: «40% κάτω η προσφορά της Νότιγχαμ, δεν θα προχωρήσουμε αν...»

Πετεβίνος: «40% κάτω η προσφορά της Νότιγχαμ, δεν θα προχωρήσουμε αν…»

Καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το μέλλον του Ιωάννου καθώς ο ΑΠΟΕΛ αξιολογεί ακόμη τις προτάσεις της Νόττινχαμ και της Μπρέσιας, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νεκτάριος Πετεβίνος τόνισε σε δηλώσεις του στον Active (107.4 & 102.5) πως η πρόταση των Άγγλων είναι 40% κάτω από τις 850.000 ευρώ που γράφτηκε (δηλαδή περίπου €510.000), ενώ ανέφερε πως οι Ζαχίντ και Τάαμαρι δεν θα αποχωρήσουν.

Αναλυτικά:

Για τις προσθήκες: «Γενικότερα τις τελευταίες 48 ώρες είχαμε τρεις ανακοινώσεις, ενώ ανακοινώθηκε και ο Ενσούε. Αναμένουμε και τον επιθετικό. Δεν έχουμε κάτι για αποχώρηση παικτών. Το μόνο πράγμα που μπορώ να πω είναι πως αυτά που διαβάζω για ποσά, δεν ισχύουν. Η προσφορά της Νότιγχαμ είναι 40% κάτω από αυτά που γράφονται. Οι συζητήσεις που υπάρχουν με τους ενδιαφερόμενους, έχουν να κάνουν για κάποια μπόνους που μπορεί να προκύψουν. Αν δεν καταλήξουμε 100% δεν θα προχωρήσουμε».

Για το αν η Μπρέσια δίνει 200.000 ευρώ τώρα για τον δανεισμό και 800.000 ευρώ τέλος της σεζόν 2020-21 για αγορά: «Η απάντηση είναι πολύ απλή. Αυτό που γνωρίζετε είναι μόνο αριθμοί. Όμως υπάρχουν όροι για το πότε θα καταβληθούν τα λεφτά, πώς και ποια είναι τα μπόνους».

Ισχύει ότι ο παίκτης προτιμά την Νότιγχαμ: «Δεν ξέρω που προτιμά να πάει ο Ιωάννου. Δεν μας είπε αν προτιμάει τη μια από την άλλη».

Έχει δοθεί εντολή σε ατζέντηδες για να έρθουν προτάσεις για Τάαμαρι και Ζαχίντ: «Δεν έχει δοθεί εντολή σε ατζέντηδες γιατί δεν θα φύγουν αυτοί οι παίκτες. Δεν μπορώ να αναφερθώ σε ονόματα για νομικούς λόγους για το ποιοι παίκτες έχουν ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζονται. Οι Ζαχίντ και Μούσα δεν αποχωρούν. Μόνο Ιωάννου εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει. Συν οι άλλοι τρεις».

Από τους ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν δεν ήρθαν μερικοί από χώρες Κατηγορίας Γ και έπρεπε να μπουν σε καραντίνα; «Κανένας ποδοσφαιριστής μας δεν έχει έρθει από χώρα Κατηγορίας Γ. Τουλάχιστον από τους τέσσερις τελευταίους. Αυτοί που είχαν έρθει ήταν ο Κάρλος Ντίας και ο Ομέρ Ατζίλι που έκανα 14 μέρες σε αυτοπεριορισμό και μετά ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις».

Ο Ανουάρ δεν ήρθε από την Ισπανία; «Ο Ανουάρ ήταν στην Πορτογαλία, η ομάδα του έκανε προετοιμασία στην Πορτογαλία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ