aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Πέταξε» για να κλειδώσει ο ΑΠΟΕΛ (δηλώσεις/pics)

«Πέταξε» για να κλειδώσει ο ΑΠΟΕΛ (δηλώσεις/pics)

Με ναυλωμένη πτήση που αναχώρησε στις 09:10 ταξίδεψε η αποστολή του ΑΠΟΕΛ για το Λουξεμβούργο ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης με την Ντουντελάντζ. Η αποστολή αναμένεται να φθάσει στις 12:10 το μεσημέρι (13:10 ώρα Κύπρου) και θα επιστρέψει τα ξημερώματα της Πέμπτης 20/07.

Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή: Πάρντο, Βάτερμαν, Ανδρέας, Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Ρουέδα, Αρτυματάς, Μοράις, Βινίσιους, Φαρίας, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Βάντερ, Ορ, Αντωνίου, Μακρής, Μπερτόλιο, 9. Ντε Καμάργκο, Ποτέ.

«Τα τελευταία δέκα χρόνια το ΑΠΟΕΛ όχι μόνο προσδοκεί, αλλά έχει υποχρέωση για μακριά ευρωπαϊκά ταξίδια για να το πετύχουμε αυτό πρέπει να πάμε στο Λουξεμβούργο για τη πρόκριση. Έχουν μεσολαβήσει κάποιες μέρες και με συνδυασμό το σκορ του πρώτου αγώνα πάμε για τη πρόκριση. Υπολογίζουμε να έχουμε γύρω στους 150 οπαδούς μας να είναι στο γήπεδο αύριο. Έχουμε στην αποστολή 21 παίκτες, θα επιλέξει ο προπονητής 18 για το παιχνίδι», δήλωσε πριν από την αναχώρηση ο εκπρόσωπος Τύπου, Νεκτάριος Πετεβίνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ