aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠερνούν «χειροπέδες» στον Στάθη Aλωνεύτη!

Περνούν «χειροπέδες» στον Στάθη Aλωνεύτη!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Μετά τον μάνατζερ του Γιώργου Εφραίμ, ήλθε η σειρά του εκπροσώπου του Στάθη Αλωνεύτη να περάσει από τα γραφεία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ ώστε να συζητήσει το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του συλλόγου με τον πελάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η μέρα και η ώρα του ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών θα οριστικοποιηθεί μάλλον την Τρίτη, μετά από νέα τηλεφωνική επικοινωνία.

Στον ΑΠΟΕΛ, με πρώτο και καλύτερο τον Τόμας Κρίστιανσεν, επιθυμούν σφόδρα την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς επιθετικού καθώς κρίνουν πως η συμβολή του στη φετινή αγωνιστική περίοδο είναι μεγάλη. Μάλιστα, με βάση την απόδοση του βραχύσωμου παίκτη, πιστεύουν ότι έχει πολλά ακόμη να δώσει στον σύλλογο και στην επόμενη τουλάχιστον σεζόν.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή έμπειρο, ο οποίος με την εκρηκτικότητα και την ταχύτητά του είναι ικανός να διεμβολίσει οποιαδήποτε αμυντική γραμμή. Το έχει αποδείξει πλειστάκις εδώ και χρόνια, το έχει καταστήσει σαφές και φέτος, απέναντι μάλιστα σε ομάδες του επιπέδου για παράδειγμα του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Γιανγκ Μπόις.

Στο σημαντικό ραντεβού μεταξύ των ιθυνόντων την Εταιρεία ΑΠΟΕΛ και του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, θα τεθούν όλα όσα αφορούν μια ενδεχόμενη νέα συνεργασία. Δηλαδή η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, η οικονομική πτυχή και άλλα σημεία που κρίνονται απαραίτητα ώστε οι δύο πλευρές να φτάσουν σε κατ’ αρχήν συμφωνία. Το σημαντικότερο απ΄ όλα είναι πως υπάρχει κοινή θέληση προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και έτσι ο Αλωνεύτης, εκ των αγαπημένων παικτών της ΑΠΟΕΛίστικης εξέδρας, να συνεχίσει να φορά τα γαλαζοκίτρινα.

Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα επικυρωθεί η προφορική συμφωνία με τον Εφραίμ και να ανέβει η σχετική ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Παραλλήλως «τρέχουν» τα μετεγγραφικά ζητήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ