aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠεριμένουν €500.000, αλλά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Καρλάο

Περιμένουν €500.000, αλλά μένει ελεύθερος το καλοκαίρι ο Καρλάο

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Δανεικός από την Τορίνο στον ΑΠΟΕΛ αγωνίζεται φέτος ο Καρλάο. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αγοράστηκε από την ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο του 2017 έναντι μισού εκατομμυρίου ευρώ, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων.

Έμεινε στην Τορίνο για ένα εξάμηνο καταγράφοντας μόλις τέσσερις συμμετοχές, εξαιτίας ενός τραυματισμού στο χέρι. Έξι μήνες αργότερα παραχωρήθηκε δανεικός στον ΑΠΟΕΛ και την περσινή σεζόν έπαιξε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και ο ρόλος του ήταν καταλυτικός στην πορεία της ομάδας μέχρι τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το περασμένο καλοκαίρι ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να ανανεώσει τον δανεισμό του από την Τορίνο με τις δύο ομάδες να συμφωνούν για από κοινού τρόπο πληρωμής το συμβολαίου του.

Το πρωί της Πέμπτης δημοσίευμα της ιστοσελίδας «calciomercato.com» έκανε αναφορά ότι η Τορίνο περιμένει το ερχόμενο καλοκαίρι να βάλει στο ταμείο της €500.000 από τον ΑΠΟΕΛ για αγορά των δικαιωμάτων του 32χρονου ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε εδώ: Υπολογίζουν στις €500.000 από τον Καρλάο για μετεγγραφές

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς το συμβόλαιο του Καρλάο με την Τορίνο εκπνέει το καλοκαίρι του 2019, επομένως ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί για το μέλλον του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ