aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Περιμένω τον ΑΠΟΕΛ να μου πει για το μέλλον μου, έχει ρήτρα αγοράς»

«Περιμένω τον ΑΠΟΕΛ να μου πει για το μέλλον μου, έχει ρήτρα αγοράς»

Σε στάση αναμονής για το μέλλον του πρωταθλήματος είναι ο Μίλαν Γέφτοβιτς. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα fudbal.hotsport.rs  ο Σέρβος ακραίος επιθετικός επεσήμανε ότι όλοι περιμένουν τις αποφάσεις που θα παρθούν τις επόμενες μέρες για την τύχη του πρωταθλήματος, ενώ σχετικά με το μέλλον του είπε ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ρήτρα αγοράς του από τον Ερυθρό Αστέρας και εφόσον δεν συνεχίσει στους γαλαζοκίτρινους θα επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρας.

«Περιμένω από τα Σωματεία  να λάβουν απόφαση μέσα στον επόμενο μήνα και αν είναι ρεαλιστικό να συνεχίσει η σεζόν στην Κύπρο αρχές Ιουνίου. Περιμένουμε να μας δοθεί άδεια για να προπονούμαστε ανά γκρουπ την ερχόμενη εβδομάδα και αν θα επαναρχίσουν οι αγώνες στις αρχές του Ιούνη. Με βάση το πλάνο το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί τέλη του Ιούλη», ανέφερε αρχικά ο Σέρβος ακραίος επιθετικός και ακολούθως μίλησε για το πώς περνά ο ίδιος τις μέρες της καραντίνας.

«Αισθάνομαι καλά. Αν θέλω να ανεβάσω ρυθμούς πρέπει να είμαι έτοιμος. Θέλουμε να κυνηγήσουμε την Ανόρθωση και να υπερασπιστούμε τον τίτλο μας. Θα είναι πολύ απαιτητικό το πρόγραμμα με δύο παιχνίδια την εβδομάδα, αφού θα είναι όλα ντέρμπι. Τα πήγαινα πολύ καλά πριν τη διακοπή και θέλω να συνεχίσω σε καλή κατάσταση και να σκοράρω. Μου έχουν πει ότι θα είναι πολλή ζέστη, όμως εδώ τις προηγούμενες μέρες έβρεχε. Θα παίζουμε στους 40 βαθμούς, αλλά θα συνηθίσουμε», είπε και ακολούθως ερωτήθηκε για το μέλλον του.

Διαβάστε επίσης: «Θα πήγαινα στην Ομόνοια και μετά με έπεισε ο Πρόδρομος Πετρίδης»

«Περιμένω από τον ΑΠΟΕΛ να μου πει για το μέλλον. Θα γίνει μέσα στον επόμενο μήνα. Έχουν όρο αγοράς και όλα είναι πιθανά. Μπορεί να επιστρέψω στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο έχω συμβόλαιο μέχρι το 2021».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Δεν έγιναν κατανοητές οι θέσεις μας. Θα συνεχίσουμε άμεσες επαφές»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ