aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Περιμένω περισσότερα αύριο» (pics)

«Περιμένω περισσότερα αύριο» (pics)

Ο Τόμας Κρίστιανσεν μίλησε για το αυριανό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ με την TNS.

Για το γεγονός ότι η ομάδα δεν ήταν καλή στο πρώτο παιχνίδι: «Σίγουρα περιμένουμε πολύ περισσότερα στον αυριανό αγώνα. Νομίζω η ομάδα έκανε ένα καλό και σοβαρό παιχνίδι. Δεν καταφέραμε να σημειώσουμε γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Η αντίπαλη ομάδα αγωνίστηκε αμυντικά. Θα είναι δύσκολο, αλλά και διαφορετικό. Δεν παίζουμε σε πλαστικό χλοοτάπητα αύριο. Ήταν ένα θέμα που μας δυσκόλεψε γιατί η μπάλα δεν έτρεχε γρήγορα».

Αν θα υπάρξουν αλλαγές: «Αύριο θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Διαφορετικό από το πρώτο. Δεν παίζουμε σε πλαστικό, αλλά σε φυσικό χλοοτάπητα»

Αλλαγές στην ενδεκάδα: «Θα πρέπει να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και μετά θα αποφασίσω. Πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές»

Αν θα γίνουν και άλλες προσθήκες στην ομάδα: «Είμαστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχουμε στην ομάδα. Η δουλειά μου είναι να πάρω το καλύτερο από τους παίκτες μου. Προχωρώντας θα αξιολογήσουμε την πορεία μας».

Ρόζενμποργκ ή Νόρκεμπινγκ; «Πρώτα η ΤΝS».

Για την πρόοδο που παρατηρεί στην ομάδα: «Πιστεύω από τον καιρό που αρχίσαμε την προετοιμασία έχει κάνει πρόοδο η ομάδα. Στο πρώτο παιχνίδι με την ΤΝΣ είδαμε κάποια πράγματα. Είδαμε κάποιες διαστάσεις της ομάδας να αναπτύσσονται. Χρειάζεται, όμως, χρόνος για να υπάρχει περαιτέρω βελτίωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ