aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠερίεργο... ναυάγιο με Σωτηρίου

Περίεργο… ναυάγιο με Σωτηρίου

Στο… στόρι του ταξιδιού του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ Λούμπος Μίχελ αναφέρεται η ελλαδική έκδοση της «GoalNews» και στη… χυλόπιτα που έφαγε ο Δικέφαλος του Βορρά για τον Πιέρο Σωτηρίου.

Πάντως, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά για… περίεργες καταστάσεις στο «ναυάγιο» με τον Σωτηρίου, αφού ο ΑΠΟΕΛ μπορούσε να απαντήσει αρνητικά, χωρίς να επισκεφτεί την Κύπρο ο Μίχελ, όπως αφήνεται να νοηθεί.

Αυτούσιο το δημοσίευμα του «Goal» Ελλάδος:

Μια αρκετά περίεργη μεταγραφική υπόθεση εξελίχθηκε κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, με τον Λούμπος Μίχελ να ταξιδεύει στην Κύπρο για λογαριασμό του Πιέρου Σωτηρίου και την ομάδα του να απαντά δημοσίως στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως ο Κύπριος φορ δεν είναι προς πώληση.

Η αρνητική απάντηση του ΑΠΟΕΛ δεν εκπλήσσει τόσο όσο το ύφος της ανακοίνωσης των Κυπρίων. Ο τεχνικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» ταξίδεψε στην Κύπρο έχοντας προφανώς κάνει συζητήσεις νωρίτερα με την πλευρά του ΑΠΟΕΛ, που αν όντως δεν παραχωρούσε τον Σωτηρίου, όπως ανέφερε στη χθεσινοβραδινή του ανακοίνωση, δεν θα έλεγε στον Λούμπος Μίχελ «έλα» ούτε καν θα έμπαινε σε διαδικασία συνάντησης μαζί του.

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει ότι υπήρξε συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας μας με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Μας μεταφέρθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας της Θεσσαλονίκης για τον Πιέρο Σωτηρίου. Ο ΑΠΟΕΛ ευχαρίστησε τον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ για το ενδιαφέρον, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο ποδοσφαιριστής δεν παραχωρείται αυτήν την περίοδο», αναφέρει η ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 10 το βράδυ, μια ώρα μετά την έναρξη του προγραμματισμένου ραντεβού ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Από την πλευρά τους οι «ασπρόμαυροι» δεν θέλησαν να σχολιάσουν ούτε επίσημα ούτε «ανεπίσημα» τα όσα έγιναν στη συγκεκριμένη υπόθεση. Παράλληλα, όσον αφορά τον Ανσαριφάρντ, ο ΠΑΟΚ φαίνεται να διατηρεί τις αποστάσεις που έχει πάρει, καθώς, όπως και στην περίπτωση του Σωτηρίου έτσι και σε αυτήν του Ιρανού, έχει κάνει την κίνησή του και περιμένει απάντηση, που στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ θα ήταν «αποδεκτή» η άρνησή τους αλλά όχι το «δεν παραχωρείται αυτήν την περίοδο».

Πάντως, στον ΠΑΟΚ δείχνουν αποφασισμένοι να… ρίξουν στην αγορά μεγάλο μέρος των χρημάτων που έφερε στα ταμεία ο Γκάρι Ροντρίγκες. Στο μέτωπο Τζαβέλλα υπάρχουν ενδείξεις… υπαναχώρησης και των δυο πλευρών και δεν αποκλείεται να προκύψει συναινετικό διαζύγιο τις επόμενες ημέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ