aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠεριέγραψε όσο πιο παραστατικά μπορούσε το προφίλ του ΑΠΟΕΛ

Περιέγραψε όσο πιο παραστατικά μπορούσε το προφίλ του ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Τα κέρδη της νίκης επί της Ανόρθωσης, πέρα φυσικά από τους τρεις βαθμούς, είναι πάρα πολλά για τον ΑΠΟΕΛ. Κατ’ αρχάς με τη νίκη του εκτόνωσε όσο δεν πάει την περιρρέουσα ατμόσφαιρα η οποία είχε γίνει και απρόβλεπτη και επικίνδυνη.

Η εμφάνιση δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό, ούτε καν εμφάνιση επιπέδου ΑΠΟΕΛ, με τις γνωστές παθογένειες σε άμυνα και επίθεση, όμως είχε στοιχεία πάθους, δύναμης, θέλησης και αποφασιστικότητας για να αναστρέψει την κατάσταση που δημιουργήθηκε τις τελευταίες βδομάδες στην ομάδα.

Ο Γιώργος Κωστή εμμέσως πλην σαφώς αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά της ομάδας, μέσα από τα πολλά, είναι η αλήθεια, χρόνια που τη «ζει» και τη γνωρίζει. Ο Ελλαδίτης τεχνικός περιέγραψε όσο πιο παραστατικά μπορούσε το προφίλ του ΑΠΟΕΛ, κυρίως τον χαρακτήρα και το «alter ego» του!

Μια νίκη άκρως ευεργετική, λοιπόν, για τους γαλαζοκίτρινους που τους δίνει εκτός όλων των άλλων που αναφέραμε και τη δυνατότητα να ηρεμήσουν και να ησυχάσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να δοθεί χρόνος στους ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: Το «alter ego» του Μπενίτεθ που στέλνουν στον γαλαζοκίτρινο πάγκο

Ο Καρλάο σε ένα ακόμα παιγνίδι αποχώρησε τραυματίας, ενώ στα πιτς βρίσκονται και οι Ντε Βινσέντι, Εφραίμ και Ενσούε. Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα του τραύματος του Βραζιλιάνου, ενώ η διακοπή θα βοηθήσει κάποιους από τους υπόλοιπους να επιστρέψουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Μούσα Αλ Τάαμαρι: Ένα αστέρι γεννιέται στον ΑΠΟΕΛ!

Γενικά η εβδομάδα στην οποία μπήκαμε θα είναι ενδεικτική για την πορεία των πραγμάτων και των εξελίξεων στον ΑΠΟΕΛ. Παράλληλα αποτελεί ευκαιρία για να πάρει ο ΑΠΟΕΛ και πάλι τα πάνω του, κυρίως αγωνιστικά, αφού ακολουθούν παιγνίδια ντέρμπι με την ΑΕΛ (στην 6η αγωνιστική) και με την Ομόνοια (στις 31/10) στον εξ αναβολής αγώνα της 2ης αγωνιστικής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ