aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠερί μετάδοσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν σχετίζεται, έκανε το καθήκον του»

Περί μετάδοσης: «Ο ΑΠΟΕΛ δεν σχετίζεται, έκανε το καθήκον του»

Ενημέρωση σε σχέση με την τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα με τη Βιιτόρουλ Κωνστάντσα στην Ρουμανία από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ. Τονίζεται πως η ομάδα δεν έχει καμία σχέση με αυτό και ότι εναποκείται στους τοπικούς τηλεοπτικούς παροχείς.

Αναλυτικά:

«Επειδή πάρα πολύς κόσμος απευθύνεται κοντά μας, θέλοντας να πληροφορηθεί κατά πόσο θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση του αυριανού αγώνα Viitorul-ΑΠΟΕΛ, επιθυμούμε να ενημερώσουμε το φίλαθλο κοινό ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει καμία σχέση με τα δικαιώματα μετάδοσης αγώνων του εξωτερικού για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, των προκριματικών γύρων.

Εναπόκειται στους τοπικούς τηλεοπτικούς παροχείς που ενδιαφέρονται για να προβάλουν τον αγώνα, να έρθουν σε συμφωνία με την ομάδα ή τους κατόχους των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της γηπεδούχου ομάδας. Εμείς ως οφείλαμε, έχουμε ενημερώσει άμεσα μετά την διεξαγωγή της κλήρωσης, την UEFA και την Cytavision η οποία κατέχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα εντός έδρας, για τις μέρες και ώρες διεξαγωγής του εντός έδρας αγώνα μας, έχοντας ως μοναδικό μέλημα το καλό της ομάδας και του κόσμου μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ