aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠένθος στον ΑΠΟΕΛ: «Καλό Παράδεισο Αλίκη, συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη»

Πένθος στον ΑΠΟΕΛ: «Καλό Παράδεισο Αλίκη, συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη»

Θλίψη στην οικογένεια του ΑΠΟΕΛ καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή η φίλαθλος της ομάδας, αδερφή του αντιπροέδρου Βάσου Ηλιάδη και μέλος του Δ.Σ., Αλίκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων:

«Με πόνο ψυχής και με βαθιά θλίψη ο ΑΠΟΕΛ εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη για τον αδόκητο χαμό της Αλίκης. Ο πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό της εταιρείας εκφράζουν την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον αντιπρόεδρο Βάσσο Ηλιάδη για τον θάνατο της αδελφής του.

Η Αλίκη ήταν ένα ενεργό μέλος της ομάδας μας και μια από τις ελάχιστες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου που θήτευσε σε Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ. Πάλεψε με δύναμη και σθένος απέναντι στην επάρατη νόσο και κέρδισε πολλές μάχες. Στην τελευταία όμως δεν άντεξε. «”Επέλεξες” να φύγεις την μέρα που ο ΑΠΟΕΛ θα “γιορτάζει” ένα ξεχωριστό τρόπαιο. Η ομάδα σου θα σε αποχαιρετήσει όπως έζησες και εσύ την ζωή σου. Γεμάτη με λάμψη, χαμόγελο και δύναμη. Αιωνία η μνήμη. Καλό Παράδεισο Αλίκη».

Ανακοίνωση εξέδωσε και το σωματείο ΑΠΟΕΛ:

«Ο πρόεδρος Μάριος Χαραλάμπους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και το προσωπικό του Σωματείου ΑΠΟΕΛ εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια Ηλιάδη για το χαμό της Αλίκης. Η εκλιπούσα, αδερφή του αντιπροέδρου της εταιρείας ΑΠΟΕΛ Βάσσου Ηλιάδη πάλεψε με δύναμη και σθένος απέναντι στην επάρατη νόσο, αλλά δυστυχώς έφυγε τα ξημερώματα του Σαββάτου. Καλό παράδεισο Αλίκη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ