aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑΠέντε γαλαζοκίτρινοι στο βάθρο

Πέντε γαλαζοκίτρινοι στο βάθρο

Αρκετά θετική χαρακτηρίζεται η συμμετοχή της ποδηλατικής ομάδας του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου στην Ποταμιά. Ο ΑΠΟΕΛ συμμετείχε με 13 ποδηλάτες στον 1ο αγώνα κυπέλλου δρόμου και κατέκτησε 1 πρώτη θέση, 2 δεύτερες και 2 τρίτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, ο Σάββας Ζένιου τερμάτισε 1ος στην κατηγορία Παίδων, ο Κωνσταντίνος Αντωνίου και ο Πόλυς Γρηγοριάδης κατέλαβαν την 2η θέση στην Κατηγορία Master 1 και Master 3 αντίστοιχα, ενώ η Ελένη Ανδρέου και ο Κώστας Ριαλιάς κατετάγησαν στην 3η θέση στην Κατηγορία Κορασίδων και Master 3.

Οι υπόλοιποι εφτά ποδηλάτες που έλαβαν μέρος με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ είναι οι Βάσσος Ανδρέου, Κυριάκος Κυριάκου, Πάμπος Χαραλάμπους, Μιχάλης Πουμπουρής, Άντης Τηλεμάχου, Σέργιος Αγαπίου, Σταύρος Τρύφωνος και Γιώργος Πογιατζής.

Ο επόμενος αγώνας για το τμήμα Ποδηλασίας θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στην Φικάρδου, στο πλαίσιο του 2ου αγώνα Κυπέλλου Ανάβασης. Ο ΑΠΟΕΛ θα εκπροσωπηθεί με 9 αθλητές. Το τμήμα Ποηλασίας ΑΠΟΕΛ ευχαριστεί τους χορηγούς Alco, Bolle, ACS, Perskindol, Nurofen Pondriest και Ranking για τη στήριξη τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ