aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠέντε φορές μικρότερο το ποσό για Πιέρο, αποκάλυψε το κόστος μετεγγραφής

Πέντε φορές μικρότερο το ποσό για Πιέρο, αποκάλυψε το κόστος μετεγγραφής

Επιβεβαιώνεται τόσο από τον Πιέρο Σωτηρίου, ο οποίος αποχαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του στην Κοπεγχάγη και ανέφερε πως ταξιδεύει στο Καζακστάν για λογαριασμό της Αστάνα, αλλά και από τη διοίκηση των Καζάκων η μετεγγραφή του Κύπριου διεθνούς επιθετικού.

Σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας ο γενικός διευθυντής της Αστάνα, Μιχαΐλ Γκουρμέτ τόνισε πάντως πως το κόστος της μετεγγραφής κυμαίνεται στο 1.500.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Πάει Τουρκία για το σούπερ deal εκατομμύριων ο Σωτηρίου!

Επιβεβαιώνεται τη μετεγγραφή του Σωτηρίου: «Ναι είναι αλήθεια, όμως οι πληροφορίες από την Κύπρο για το κόστος της μετεγγραφής δεν είναι αληθείς. Το ποσό είναι πέντε φορές μικρότερο. Ίσως οι Κύπριοι κολακεύτηκαν πως ο επιθετικός της Εθνικής τους άξιζε τόσα χρήματα. Η αξία του παίκτη είναι γύρω στο 1.500.000 ευρώ», επεσήμανε ο γενικός διευθυντής της Αστάνα, ο οποίος κλήθηκε να απαντήσει και για τις ετήσιες απολαβές του Σωτηρίου εάν αληθεύουν οι πληροφορίες για 700.000 ευρώ ετησίως: «Θα διαπραγματευτούμε μαζί του, αλλά οι απολαβές του θα είναι πιο χαμηλές από αυτό το ποσό».

Διαβάστε επίσης: Δάκρυσε στο αντίο του o Πιέρος: «Φεύγω, ταξιδεύω στην Αστάνα»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ