aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΠέφτουν οι υπογραφές με Μάτιτς, επιβεβαιώνει ο Γκουρμπάνοφ

Πέφτουν οι υπογραφές με Μάτιτς, επιβεβαιώνει ο Γκουρμπάνοφ

Προ των πυλών της Καραμπάχ είναι ο Ούρος Μάτιτς. Τις προηγούμενες μέρες τα Μέσα Ενημέρωσης του Αζερμπαϊτζάν είχαν αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ομάδας για τον Σέρβο μέσο, ο οποίος στη διακοπείσα σεζόν έπαιξε στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός από την Κοπεγχάγη.

Ο 30χρονος μέσος ετοιμάζεται να βάλει υπογραφή και να μετεγγραφεί ως ελεύθερος στους Αζέρους και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα telegraf.rs η συμφωνία προνοεί συμβόλαιο για 2+1 χρόνια. Απομένουν μόνο οι λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον επί σειρά ετών τεχνικό της Καραμπάχ, Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ. «Όλα οδεύουν τέλεια, η μετεγγραφή πιθανότατα θα ολοκληρωθεί», δήλωσε ο 50χρονος τεχνικός.

Ο Μάτιτς είχε «μαυροπινακιστεί» από τους Αζέρους όταν πέτυχε το 2-0 με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ επί της Καραμπάχ στον κρίσιμο επαναληπτικό αγώνα με την Καραμπάχ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας την πρόκριση στους γαλαζοκίτρινους.

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ