aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πέφτει η αυλαία στο «Κίτιον»

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Με το παιχνίδι στο «Κίτιον» πέφτει σήμερα η αυλαία της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας. Ο τιμωρημένος από την περσινή σεζόν ΑΠΟΕΛ υποδέχεται το Παραλίμνι (16:30), στο ίδιο γήπεδο όπου και στην πρεμιέρα είχε αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Αν κοιτάξει κανείς τα δεδομένα των δυο μονομάχων, θα μπορούσε να εκτιμήσει ότι οι γαλαζοκίτρινοι είναι το φαβορί για την κατάκτηση του ροζ φύλλο αγώνα.

Ναι μεν, η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντινίδη διαθέτει περισσότερες λύσεις καθώς και εμπειρία, σε σχέση με το συγκρότημα του Νικόλα Παπαδόπουλου, όμως τα στοιχεία αυτά δεν αρκούν από μόνα τους για να καθορίσουν τη μοίρα ενός τέτοιου ματς. Άλλωστε η ΕΝΠ είναι ένα αρκετά αξιόμαχο σύνολο, παρά τις δυο ήττες που μετρά στο ως τώρα πρωτάθλημα. Πιο μεγάλη αναγκαιότητα για τη νίκη έχουν οι γαλαζοκιτρίνοι, οι οποίοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι με τον Κεραυνό και δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν και άλλο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ