aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάβλοβιτς: «Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το σύστημα, αλλά…»

Πάβλοβιτς: «Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το σύστημα, αλλά…»

TOY XΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Δηλώσεις στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην μικτή ζώνη, παραχώρησε μετά το στραπάτσο του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Ντουντελάνζ (3-4) ο Αντρίγια Πάβλοβιτς. Ο Σέρβος στράικερ, τόνισε ότι χρειάζεται μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά διαστήματα που έχει η ομάδα στους αγώνες της για να έλθουν οι βαθμοί και να πλησιάσει στην επίτευξη του στόχου.

«Κάναμε πιστεύω ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά και γιατί αρχίσαμε τόσο άσχημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι. Ήταν δύσκολο να μπούμε στο παιχνίδι, τα καταφέραμε και στο τέλος το γυρίσαμε μέσα σε πέντε λεπτά. Δείξαμε χαρακτήρα στην επανάληψη και ειδικά το δεκάλεπτο από το 50’ μέχρι 60’ ήταν μαγικό. Κάναμε την ανατροπή που ήταν και το δυσκολότερο μέρος της δουλειάς που είχαμε να κάνουμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι αφού υποπέσαμε σε βασικά λάθη τα οποία δεν πρέπει να επιτρέπουμε στον εαυτό μας να γίνονται».

«Σίγουρα τίποτα δεν τέλειωσε από το πρώτο παιχνίδι. Πρέπει να μάθουμε ότι στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν κερδίζεται εύκολα. Γενικά δεν ήταν μια καλή βραδιά για εμάς. Αλλά πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, νομίζω είχαμε μια πολύ καλή περίοδο. Εμείς θα κοιτάξουμε την συνέχεια και θα βγούμε πιο δυνατοί. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, δυνατή, γεμάτη ποιότητα. Πρέπει να βγάλουμε αποφασιστικότητα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι το πρώτο παιχνίδι. Πολλά παιχνίδια θα ακολουθήσουν», πρόσθεσε και συνέχισε όσον αφορά στο σύστημα που έπαιξε ο ΑΠΟΕΛ:

«Δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο το σύστημα, αλλά έπρεπε να κάνουμε περισσότερα πράγματα και να αποφύγουμε κάποια λάθη. Πρέπει να μιλήσουμε, να βρούμε πού και ποιό ήταν το πρόβλημα και να το λύσουμε. Ακολουθεί μια νέα μέρα, δουλεύουμε σκληρά. Δεν είναι η πρώτη φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι. Φυσικά δεν έπρεπε να χάσουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Έχουμε μια καλή, ποιοτική και δυνατή ομάδα».

«Αν κάνουμε έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στα καλά χρονικά μας διαστήματα στους αγώνες θα είναι αρκετό στα επόμενα παιχνίδια για να μαζέψουμε βαθμούς και να πλησιάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας», πρόσθεσε ο Σέρβος επιθετικός.

Για τα δύο του τέρματα που δεν ήταν αρκετά για τη νίκη, είπε: «Είναι σημαντικό για μένα να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και να σκοράρω, αλλά είναι σημανττικότερο να κερδίζει η ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ