aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάτησε «γκάζι» για Φακινέτι ο ΑΠΟΕΛ

Πάτησε «γκάζι» για Φακινέτι ο ΑΠΟΕΛ

Τις διεργασίες για μετεγγραφή του Μίκαελ Φακινέτι εντείνει ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 27χρονο αριστεροπόδαρο αμυντικό και ο Ντομένικο Τέτι είναι σε επαφές με την Τουν για απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Εδώ και μέρες καταγράψαμε το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ελβετό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται τόσο ως αριστερός μπακ, όσο και ως κεντρικός αμυντικός, αφού τα ιταλικά και τα ελβετικά Μέσα Ενημέρωσης επέμειναν για κρούση των γαλαζοκιτρίνων. Ο Φακινέτι αγωνίζεται στην Τουν και έχει καταγράψει 11 συμμετοχές, ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ.

Διαβάστε επίσης: «Στο στόχαστρο των Τραμετσάνι-Τέτι ο Φακινέτι»

Τις επόμενες μέρες θα διαφανεί κατά πόσο οι προσπάθειες του ΑΠΟΕΛ για απόκτηση του Φακινέτι θα φέρουν αποτέλεσμα, αφού ναι μεν υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για ολοκλήρωση του deal, εντούτοις δεν υπάρχει ακόμη προφορική συμφωνία.

Μάλιστα, πρόσφατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «tuttomercatoweb.com» έκανε λόγο για οριστική συμφωνία της Τουν με τον Φακινέτι για ανανέωση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2022, κάτι που φαίνεται πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού το συμβόλαιο του 27χρονου αμυντικού εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, η ξεκάθαρη πρόθεση του ΑΠΟΕΛ για ενίσχυση με ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση μαρτυρά ότι σύντομα θα προκύψουν νεότερα και στο μέτωπο της αποχώρησης παίκτη από το υφιστάμενο δυναμικό με τον Ρέζα να είναι ο επικρατέστερος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ