aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΠασιένσια: «Πολύ καλή προοπτική ο Ολυμπιακός για τον γιο μου»

Πασιένσια: «Πολύ καλή προοπτική ο Ολυμπιακός για τον γιο μου»

Ο Ντομίνγκος Πασιένσια μίλησε στο gazzetta.gr για τον γιο του Γκονσάλο, που προβάρει τη φανέλα του Ολυμπιακού, με τον πρώην τεχνικό του ΑΠΟΕΛ να ξεκαθαρίζει πάντως ότι ακόμη δεν υπάρχoυν υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ποια τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον 22χρονο; Τι είπε ο Μπέντο στον ίδιο;

Παράλληλα, ο 47χρονος τεχνικός τόνισε πως δύσκολα θα είναι απόψε στην Ελλάδα ο γιος του, λόγω των υποχρεώσεών του με την ομάδα Κ-20 της εθνικής Πορτογαλίας, ενώ εξέφρασε την πεποίθηση πως αν τελικά ολοκληρωθεί το deal, θα είναι κερδισμένες κι οι δύο πλευρές από την εν λόγω συνεργασία.

Καλησπέρα σας κύριε Πασιένσια. Πριν λίγα χρόνια είχατε έρθει κοντά στον πάγκο του Ολυμπιακού και τώρα ο γιος σας είναι έτοιμος να φορέσει την φανέλα των πρωταθλητές Ελλάδας. 

«Ναι, έτσι είναι. Όμως, αυτή τη στιγμή ο γιος μου δεν έχει υπογράψει στον Ολυμπιακό, χωρίς να αποκλείεται να συμβεί αυτό αργότερα. Δεν ξέρω τι θα γίνει τις επόμενες ώρες αλλά αυτή τη στιγμή ο Γκονσάλο περιμένει την ελληνική ομάδα».

Υπήρξε η πληροφόρηση ότι θα είναι στην Ελλάδα απόψε;

«Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συμβεί αυτό, διότι ο Γκονσάλο είναι στις προπονήσεις της Κ-20 της εθνικής Πορτογαλίας ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (2/9) κόντρα στο Ισραήλ. Αυτό όμως είναι κάτι που εγώ το πιστεύω χωρίς να γνωρίζω κάτι».

Πως κρίνετε τον πιθανό δανεισμό του Γκονσάλο στον Ολυμπιακό;

«Ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Οπωσδήποτε αποτελεί μια πολύ καλή προοπτική για το γιο μου να παίξει σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό αλλά κι η ομάδα θα βγει κερδισμένη με αυτή την κίνηση. Θεωρώ πως θα είναι μια συνεργασία από την οποία θα έχουν όφελος κι οι δύο πλευρές».

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τον γιο σας; Έχετε κοινά χαρακτηριστικά;

«Πρόκειται για ένα “καθαρό” 9άρι με πολύ καλά χαρακτηριστικά. Είναι δυνατός, πολύ καλός στον αέρα και μπορεί να σουτάρει και με τα δύο πόδια, είναι κάτι εύκολο γι αυτόν, έχει πολύ καλή τεχνική. Πάντως, είναι διαφορετικός παίκτης από μένα».

Έχετε μιλήσει με τον Πάουλο Μπέντο;

«Ναι έχουμε μιλήσει, μου είπε ότι πρόκειται να πάρει ευκαιρίες ο Γκονσάλο στην ομάδα του και πως μπορεί να εξελιχθεί σε έναν πολύ-πολύ σημαντικό παίκτη γι αυτόν».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ