aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Πάρτι πρωτιάς με Παπασταθόπουλο!

Η αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπορούσια Ντόρτμουντ, πέτυχε την τρίτη νίκη της στη φετινή Μπουντεσλίγκα συντρίβοντας με 5-0 την ουραγό της βαθμολογίας Κολωνία, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής.

Απόλυτα κυρίαρχος στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα της Ντόρτμουντ είχε συντριπτικά ποσοστά στην κατοχή της μπάλας τα οποία άγγιξαν το 77% με το παιχνίδι να εξελίσσεται σε επιθετικό μονόλογο. Οι Βεστφαλοί άνοιξαν το σκορ μετά από μόλις 150 δευτερόλεπτα χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Φίλιπ, που αξιοποίησε την ασίστ του Γιαρμολένκο.

Η Ντόρτμουντ συνέχισε να πιέζει και βρήκε και δεύτερο γκολ με τον αρχηγό Σωκράτη Παπασταθόπουλο (45+2) με κοντινό πλασέ να λέει… «ευχαριστώ» στον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων Χορν που δεν μπόρεσε να μπλοκάρει την μπάλα, με τον 29χρονο στόπερ να σημειώνει το 2-0.

Στη συνέχεια τη σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε το «βαρύ πυροβολικό» των Βεστφαλών Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ που σκόραρε για πρώτη φορά κόντρα στην Κολωνία. Μέσα σε τρία λεπτά και σε συγκεκριμένα στο 58′ με πέναλτι που υποδείχθηκε κατόπιν Video Referee και στο 59′ έδωσε μεγάλες διαστάσεις στο σκορ.

Βέβαια υπήρχε και… κερασάκι στην τούρτα με τον Φίλιπ ξανά από πάσα του Γκαμπονέζου στο 69′ να διαμορφώνει το επιβλητικό 5-0 για τους «κιτρινόμαυρους». Πλέον, η Ντόρτμουντ φιγουράρει στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς ισόβαθμη με το Αννόβερο, την ώρα που η Κολωνία παραμένει βυθισμένη στην τελευταία θέση, χωρίς βαθμούς και 1-12 συνολικό αριθμό τερμάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ