aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρουσίασε μέγα χορηγό ο ΑΠΟΕΛ, αυξημένη η χορηγία (pics & video)

Παρουσίασε μέγα χορηγό ο ΑΠΟΕΛ, αυξημένη η χορηγία (pics & video)

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε σήμερα (14/8) τον μέγα χορηγό του για την σεζόν 2017-18 ο οποίος δεν είναι άλλος από την στοιχηματική εταιρεία, Pari-Match. Στην παρουσίαση αναφέρθηκε ότι το σλόγκαν της νέας συνεργασίας θα είναι «Together a team», ενώ η χορηγία θα είναι ανεβασμένη την ερχόμενη σεζόν κατά 50 χιλιάδες ευρώ σε σύγκριση με την λήξασα σεζόν (την λήξασα ήταν 300 χιλιάδες ευρώ, ενώ την ερχόμενη θα είναι 350 χιλιάδες ευρώ).

Στην αρχή της παρουσίασης προβλήθηκε βίντεο από την λήξασα σεζόν στην οποία άρχισε η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Pari-Match, με κοντινά πλάνα στο χορηγό ασφαλώς.

Η αρχική τοποθέτηση του Πρόδρομου Πετρίδη, πρόεδρου της εταιρίας ΑΠΟΕΛ: «Ξεκινούμε μια χρονιά ενδιαφέρουσα και δύσκολη, πάντα τον πρωταθλητή τον κυνηγούν όλοι. Πόσο μάλλον τον ΑΠΟΕΛ που είναι ο πρωταθλητής τα τελευταία 5 χρόνια και έχει τόσες πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη. Είναι επιτυχία και είμαι χαρούμενος που έχουμε αυτόν τον χορηγό. Και ο ίδιος ο χορηγός είναι χαρούμενος αφού έχει η ομάδα πολλές επιτυχίες στην Ευρώπη».

Η Ιρίνα Κουνόσκινα, επικεφαλής μάρκετινγκ της εταιρίας Pari-Match δήλωσε: «Είναι η δεύτερη δημοσιογραφική διάσκεψη στην σειρά και ελπίζουμε να μην είναι η τελευταία. Ευχόμαστε καλή επιτυχία για το αυριανό παιχνίδι. Τα 90 χρόνια είναι πολύ σημαντικά για μια ομάδα και έτσι τους ευχαριστούμε που ήμασταν μαζί αλλά παράλληλα τα καλύτερα για την συνέχεια, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η Pari-Match ξεκινά την παρουσία της στην Κύπρο. Πιστεύουμε πως μια επιτυχημένη πορεία και της εταιρείας, αλλά και όλων των συνεργασιών μας είναι προς όφελος όλων των πλευρών».

Ο Στέλιος Ελευθερίου, Υπεύθυνος Κύπρου της Pari-Match ανέφερε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε για ακόμη μία χρονιά την συνεργασία μας και κάθε επιτυχία στην ομάδα για αύριο. Η χορηγία είναι 350 χιλιάδες για κυπριακό πρωτάθλημα σε σύγκριση με 300 χιλιάδες την λήξασα σεζόν. Θα υπάρξει αυξημένο μπόνους για συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη».

Στη συνέχεια της παρουσίασης έγινε παράκληση από την διοίκηση για να κατακλύσει το ΓΣΠ στον αγώνα με την Σλάβια, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας ανέφερε ότι η τηλεοπτική συμφωνία για τους αγώνες του ΑΠΟΕΛ τις σεζόν 2019-2022 θα ανακοινωθεί μετά τα παιχνίδια των πλέι οφ του Champions League.

Φωτογραφίες από την παρουσίαση:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ