aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρών ο Καρλάο, απουσίαζε άλλος

Παρών ο Καρλάο, απουσίαζε άλλος

Τη μια μέρα μονή προπόνηση και την αμέσως επόμενη διπλή. Αυτό είναι το πρόγραμμα εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρίνων, το οποίο άρχισε από την περασμένη Πέμπτη και ολοκληρώνεται την Παρασκευή.

Εννοείται ότι ο Τόμας Κρίστιανσεν δεν σταματά να δίνει εντολές, σε μια προσπάθεια να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του. Ο Δανός προπονητής ασφαλώς θα έχει πολύ περισσότερα να διδάξει στους παίκτες του κατά την παραμονή στην Πολωνία, όπου η ομάδα θα πραγματοποιήσει το δεύτερο και βασικότερο στάδιο της προετοιμασίας.

Από σήμερα στο πρόγραμμα εκγύμνασης συμμετέχουν και οι διεθνείς. Αναφερόμαστε στους Αλεξάνδρου, Σωτηρίου, Μερκή, Αρτυματά, Αλωνεύτη, Ιωάννου και Χριστοδούλου. Ο Μιλάνοφ θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στην Πολωνία, στις 18 Ιουνίου.

Υπενθυμίζουμε πως στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε κανονικά και ο Καρλάο, ο οποίος επέστρεψε στην Κύπρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ