aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάρντο-Ρόμο: Θα αποφασίσει ο Μπέιν, εκτός κι αν…

Πάρντο-Ρόμο: Θα αποφασίσει ο Μπέιν, εκτός κι αν…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Και ξαφνικά ο ΑΠΟΕΛ γέμισε από πολλούς και ικανούς τερματοφύλακες. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Ραφαέλ Ρόμο, ο Μπόι Βάτερμαν βρέθηκε να είναι πλέον πλαισιωμένος με άλλους τρεις πορτιέρο, σύνολο δηλαδή πέντε. Αναφερόμαστε στον Ούρκο Πάρντο και στους νεαρούς Νεόφυτο Μιχαήλ, Ανδρέα Παρασκευά.

Με δεδομένο το γεγονός πως ο Ολλανδός θα είναι ο βασικός πορτιέρο και στη νέα σεζόν, ενώ ένας εκ των νεαρών θα πάρει θέση στο ρόστερ ως τρίτος, εύλογα δημιουργείται η απορία για το ποιος θα είναι ο δεύτερος.

«Θα είναι ο Ρόμο ή ο Πάρντο;» το ερώτημα που τίθεται. Όπως μας ειπώθηκε από πλευράς ΑΠΟΕΛ, ο προπονητής Μάριο Μπέιν θα αξιολογήσει τους τερματοφύλακες, εκτός κι αν κάποιος εκ των πορτιέρο που έχει συμβόλαιο θέλει να μετακομίσει σε άλλο σύλλογο, κάτι που μέχρι χθες δεν υφίστατο. Επομένως, με αυτά τα δεδομένα θα αποφασίσει ο προπονητής και η διοίκηση θα δράσει αναλόγως.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ