aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάρντο: «Όταν θέλεις να είσαι κάπου και δεν μπορείς είναι δύσκολο»

Πάρντο: «Όταν θέλεις να είσαι κάπου και δεν μπορείς είναι δύσκολο»

Ο Ούρκο Πάρντο μίλησε στον Active Radio και την εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» για την φυγή του από τον ΑΠΟΕΛ την τελευταία μέρα της μετεγγραφικής περιόδου και για όλες τις αναμνήσεις που έχει από τους γαλαζοκιτρίνους τα έξι χρόνια παρουσίας του στην ομάδα.

«Είναι δύσκολο που αποχώρησα από τον ΑΠΟΕΛ, αλλά πρέπει να είμαι ώριμος και να κοιτάξω το μέλλον. Δεν το περίμενα, ήταν κάτι αναπάντεχο, αλλά όπως είπα ξανά η ζωή είναι έτσι, και πρέπει να είμαι έξυπνος και θετικός για το μέλλον», δήλωσε αρχικά.

Για το αν έχει προτάσεις να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο ή στο εξωτερικό ανέφερε: «Έχω δεχθεί κάποια τηλεφωνήματα και αναλύω τα δεδομένα και θα δούμε. Όταν θέλεις να είσαι κάπου και δεν μπορείς είναι δύσκολο. Έχω τηλεφωνήματα από παντού στον κόσμο και θα δω τις πιθανότητες μου, σε σχέση και με την οικογένεια μου. Κανένας δεν ξέρει μέχρι τώρα».

Είπε για τις αναμνήσεις που απέκτησε στον ΑΠΟΕΛ: «Θα κουβαλώ για πάντα μαζί μου τις καλές αναμνήσεις, είναι πολύ δύσκολο να ξεχάσω αυτά που πετύχαμε και πιστεύω οι φίλαθλοι δεν θα ξεχάσουν την δουλειά μου και τον ιδρώτα που έχυσα για την ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για όσα ζήσαμε μαζί τα τελευταία χρόνια. Ήταν ευχαρίστηση μου που αγωνίστηκα για αυτή τη φανέλα και ευχαριστώ και τον κόσμο για την αγάπη του και τα μηνύματα του όλα αυτά τα χρόνια».

Για τον αγαπημένο του συμπαίκτη και προπονητή σχολίασε: «Για τους συμπαίκτες μου αν μπορούσα να τους ονομάσω όλους θα το έκανα. Η ιστορία δείχνει πως ο Γιοβάνοβιτς ήταν ο καλύτερος προπονητής που είχα στην ομάδα».

Καταληκτικά ανέφερε ως χειρότερη του ανάμνηση στον ΑΠΟΕΛ τον τραυματισμό του και την πολύμηνη απουσία του, ενώ ανέφερε για τις προσδοκίες του όταν ήρθε στους γαλαζοκιτρίνους την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μετεγγραφικής περιόδου του 2011: «Δεν περίμενα να μείνω τόσο καιρό στην ομάδα και να ζήσω όσα έζησα και είμαι ευγνώμων για όλα αυτά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ