aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠάρντο: «Ο Πρόδρομος ξέρει τι να κάνει»

Πάρντο: «Ο Πρόδρομος ξέρει τι να κάνει»

Την άποψη ότι ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομος Πετρίδης είναι έτοιμος για την κριτική, ξέρει ποιά είναι η θέση του και γνωρίζει τι πρέπει να κάνει, εξέφρασε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των γαλαζοκιτρίνων Ούρκο Πάρντο μιλώντας στον SuperSport FM.

Όσα δήλωσε ο Ούρκο Πάρντο:

Αρχικά είπε: «Το επίπεδο στην Κύπρο δεν είναι ψηλό, έπεσε πολύ. Όταν ήρθα είχαμε τον κόσμο που είναι το 80% του ποδοσφαίρου, δεν είναι το ίδιο. Το αποτέλεσμα ήταν εκεί. Με το ΑΠΟΕΛ πήγαμε πολύ μακριά και τώρα νομίζω είναι πολύ δύσκολο να γίνει».

Για τους ομίλους που πηγαίνουν κάθε χρόνο Κυπριακές ομάδες: «Δεν μπορείς να μείνεις εκεί. Αν θέλεις να πας πιο μπροστά πρέπει να προχωρήσεις».

Για την Εθνική: «Πρέπει να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα, πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα. Αν θέλεις να είσαι πάνω από ομάδες όπως η Μάλτα, πρέπει να κερδίσεις. Χρειάζεται πολλή δουλειά».

Για τους νεαρούς: «Ναι σίγουρα έχουμε νεαρούς, όμως και οι άλλες χώρες έχουν νεαρούς παίκτες που παίζουν σε ψηλό επίπεδο. Πρέπει να είμαστε δίπλα στην ομάδα. Το είπα και πριν, ο κόσμος είναι το 80%, χωρίς αυτούς δεν είμαστε τίποτα.

Λένε ότι πρέπει να παίξουν Κύπριοι, ναι σωστά, όμως πρέπει να είναι έτοιμος αυτός που θα παίξει. Πρέπει να μπορεί να αποδώσει, γιατί μετά θα “κρεμάσεις” την ομάδα».

Για τον Πιέρο: «Είναι ένας παίκτης που είναι η πολύ σημαντικός στην επίθεση. Όμως η δυναμική της Εθνικής είναι η ομάδα. Δεν έχουμε ένα αστέρι πχ όπως ο Ρονάλντο που είναι η μισή ομάδα».

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Θέλει αποτέλεσμα ο ΑΠΟΕΛ. Ναι μεν θέλει να παίξει καλά αλλά αν έχεις το αποτέλεσμα είσαι ο καλύτερος. Όλοι θέλουν αποτέλεσμα και ο προπονητής έχει πολλή πίεση. Για μένα ο Πούρσα έκανε εξαιρετική δουλειά. Δούλεψε πολύ σκληρά. Νομίζω σύντομα θα πάρει άλλη ομάδα.

Για τον Σωφρόνη Αυγουστή: «Μόνο ο χρόνος θα δείξει αν είναι καλή επιλογή για τον ΑΠΟΕΛ».

Για την κριτική που δέχεται ο Πρόδρομος Πετρίδης: «Είναι δύσκολη θέση να είσαι στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, ειδικά τώρα. Είναι έτοιμος για την κριτική ο πρόεδρος, ξέρει ποια είναι η θέση του και τι να κάνει».

Για το αν θα ήθελε να δουλέψει στον ΑΠΟΕΛ: «Αν μου ζητούσαν από τον ΑΠΟΕΛ να βοηθήσω από οποιοδήποτε πόστο σίγουρα θα το έκανα. Θέλω να δω τον ΑΠΟΕΛ ξανά να κερδίζει, να το έχει στο DNA του. Δε θέλω να βλέπω τον ΑΠΟΕΛ να πηγαίνει στην Πάφο και να χάνει».

Ποιόν προπονητή ξεχώρισε στον ΑΠΟΕΛ: «Έχει πολλούς καλούς προπονητές, όμως ο Ιβάν ξέρει πολύ καλά τι κάνει με τους ποδοσφαιριστές. Όμως από όλους έμαθα κάτι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ