aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάρντο: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην παίζει αλλά παίρνει το πρωτάθλημα»

Πάρντο: «Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην παίζει αλλά παίρνει το πρωτάθλημα»

Φιλοξενούμενος στην Cytavision και στην εκπομπή «Ώρα για Μπάλα» ήταν ο τερματοφύλακας της Αλκής, Ούργκο Πάρντο. Ο Κυπροποιημένος κίπερ αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας του, Αλκής και υπογράμμισε ποιους ποδοσφαιριστές και ποιες ομάδες ξεχωρίζει.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος στην Αλκή. Πέρσι με βοήθησαν που ήμουν σε δύσκολη θέση όταν τέλειωσε η μεταγραφική περίοδος. Να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Αυτός είναι ο ρεαλιστικός στόχος. Ξέρουμε πως έχουμε ένα χαμηλό μπάτζετ. Αλλά δεν είναι το μπάτζετ που παίζει μπάλα. Αυτό το είδαμε και με ο ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη».

Στην συνέχεια σχολίασε την απόδοση του Τζόρντι Γκόμεθ: «Πολύ τεχνίτης, εξαιρετικός με την μπάλα στα πόδια».

Επιπρόσθετα, ανέφερε ποια ομάδα και ποιούς ποδοσφαιριστές ξεχωρίζει: «Απίστευτος είναι ο Ματίας Σπόλιαριτς. Είναι ένα παιδί που μπορεί να κάνει μεταγραφή στο εξωτερικό. Ο Απόλλωνας είναι η πιο μικρή ομάδα που μπορεί να παίξει. Και εγώ δεν κάνω λάθος για παίκτες. Είχα πει για τον Πιέρο. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης. Ο Ακόστα είναι παικταράς. Έπαιξε σε υψηλό επίπεδο στην Λατινική Αμερική. Επιστρέφει στο επίπεδο του. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην παίζει το καλύτερο αλλά παίρνει το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας παίζει ωραία αλλά δεν το παίρνει το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ επίσης παίζει ωραία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ