aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΛΚΗΠάρντο: «Έχω προτάσεις, θέλω να μείνω στην Κύπρο»

Πάρντο: «Έχω προτάσεις, θέλω να μείνω στην Κύπρο»

Για το μέλλον του και τους αγώνες της Εθνικής μας μίλησε ο τερματοφύλακας, Ούρκο Πάρντο, ο οποίος βρίσκεται σε διακοπές, ωστόσο αξιολογεί προτάσεις για το μέλλον του καθώς αποτέλεσε ήδη παρελθόν από την Αλκή.

Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε:

Για την παρουσία της Κύπρου με Σκωτία και Ρωσία: «Είναι όνειρο μου να καταφέρουμε να κάτι καλό με την Κύπρο. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο καλά αλλά συνεχίζουμε. Νομίζω ότι η ομάδα τα πήγε καλά. Καταφέραμε να κάνουμε όσο μπορούμε τη δουλειά μας αλλά δυστυχώς στο τέλος δεν πήραμε κάτι θετικό. Ήταν πολύ δύσκολο για όλα τα παιδιά. Παλέψαμε σκληρά αλλά χάσαμε στο τελευταίο δευτερόλεπτο και πέσαμε κατηγορία. Είναι πιο δύσκολο όταν παλεύεις για την παραμονή παρά να παίζεις για το πρωτάθλημα».

Για το μέλλον του: «Νοιώθω δυνατός. Έχω μια ήρεμη ζωή. Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι σε ψηλό επίπεδο. Θα δούμε τι θα γίνει. Στο μυαλό μου είναι να παραμείνω στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τώρα θα κάνω διακοπές και μετά θα δούμε. Έχω κάποιες προτάσεις. Να ξεκουραστώ λίγο και να δούμε τι θα γίνει».

Για την Κύπρο: «Η Κύπρος είναι μια χώρα που έχει πολύ καλή ζωή. Ο κόσμος είναι πολύ καλός. Είναι μια μικρή χώρα αλλά με μεγάλη καρδιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ