aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρελθόν άλλοι δύο από τον ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν άλλοι δύο από τον ΑΠΟΕΛ

Άλλοι δύο παίκτες αποτελούν παρελθόν από τον πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ, καθότι η διοίκηση του Σωματείου ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο των Κύριλλου Γιργίς και Βάλτερς Ράμμα, γνωστός ως «Big Ramma».

Η ανακοίνωση για Κιργίς: «Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον πετοσφαιριστή Κύριλλο Γιργίς. Ο Κύριλλος ήρθε στην ομάδα μας από τα αναπτυξιακά τμήματα της Ομόνοιας πριν 6 χρόνια και αποτελούσε πάντα μέλος της πρώτης ομάδας αλλά είχε και ενεργό ρόλο στα των ακαδημιών της ομάδας μας. Ευχαριστούμε τον Κύριλλο για τη προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια».

Η ανακοίνωση για Ράμμα: «Το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την αποχώρηση του Λετονού ακραίου Βάλτερς Ράμμα. Ο Βάλτερς ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα μας τη περσινή σεζόν και το έπραξε, πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες του χρονιές στη Κύπρο. Σωστός επαγγελματίας με άριστη συμπεριφορά ακόμη και όταν έμεινε μετά τον Ιανουάριο ως “ο επιπλέον ξένος” ήταν παρών σε όλες τις προπονήσεις και αγώνες με τον ίδιο ζήλο και διάθεση για προσφορά στην ομάδα μας. Paldies “Big Ramma”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ