aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαρατηρούνται κενά στα μετόπισθεν

Παρατηρούνται κενά στα μετόπισθεν

Το δείγμα γραφής δεν είναι μεγάλο, αλλά αν σε αυτό προσθέσουμε και κάποια πράγματα που γνωρίζουμε όσον αφορά το τι μπορεί να προσφέρει κάθε παίκτης, τότε μπορούμε να καταλήξουμε σε κάποιες επισημάνσεις.

Τα πρώτα φιλικά έδειξαν να συνεχίζεται η αδυναμία του ΑΠΟΕΛ να αμυνθεί σωστά από τα άκρα αλλά και να δείχνει ευάλωτο στις κάθετες μπαλιές του αντίπαλου. Πρόκειται για παθογένειες που της είχε εντοπίσει ο Κρίστιανσεν και ως αντίπαλος προπονητής και τις οποίες πρέπει πλέον να βελτιώσει.

Τα περιθώρια αυτή της βελτίωσης είναι περιορισμένα από κάποια άποψη. Το λέμε γιατί με τους Σέρτζιο και Αλεξάνδρου στα δύο άκρα είναι αναπόφευκτο να δημιουργούνται ρήγματα ή και να γίνονται ατομικά λάθη που κοστίζουν. Το κέντρο της άμυνας δεν έχει επίσης την απαιτούμενη δυναμική και λειτουργία χωρίς τον Καρλάο, οπότε αυτή είναι μια ακόμα πτυχή που δημιουργεί εξαρτήσεις.

Ο Αρτυματάς φαίνεται να είναι 4η επιλογή για το κέντρο της άμυνας αλλά είδαμε και πέρσι ότι όσο φιλότιμος και αν είναι θα χρειαστεί χρόνο για να μάθει τη θέση αφού κάνει χτυπητά λάθη ακόμα.

Όλα αυτά συνηγορούν ότι πρέπει να δουλέψουν όλοι πολύ περισσότερο τις επόμενες εβδομάδες έτσι ώστε να διορθωθεί ότι διορθώνεται. Και να αποκτηθεί επιτελούς το αριστερό μπακ που θα κλείσει την πληγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ