aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαράπονα από τον Σωφρόνη για τις καθυστερήσεις

Παράπονα από τον Σωφρόνη για τις καθυστερήσεις

Στη συνέντευξη Τύπου του ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Σωφρόνης Αυγουστή σημείωσε πως ο χρόνος των καθυστερήσεων ήταν λανθασμένος, ενώ τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να σκοτώσει το παιχνίδι στο 1-0.

«Σίγουρα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήταν ντέρμπι. Οι δυο ομάδες προσπάθησα να μην ρισκάρουν στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε να προηγηθούμε, και μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμη ένα. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο 48′ νομίζω για μένα ήταν πάρα πολύς ο χρόνος που μπήκε καθυστέρηση στο πρώτο ημίχρονο και πολύ λίγος στο δεύτερο από τη στιγμή που έγιναν 6 αλλαγές δεν μπορούσαν να μπουν μόνο πέντε λεπτά», το αρχικό του σχόλιο.

Και πρόσθεσε: «Αυτό είναι ένα κομμάτι. Σίγουρα το ντέρμπι το πήρε τον ΑΠΟΕΛ. Πρέπει να συνεχίσουμε, να διαχειριστούμε σωστά αυτή την ήττα να μείνουμε κοντά. Έχει αρκετό δρόμο ακόμα. Όπως είπα και στη Λευκωσία, όλες οι ομάδες θα δώσουν τη δική τους μάχη. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που ήταν ακόμη μια φορά στο γήπεδο, δεν καταφέραμε να τον ευχαριστήσουμε. Καλή συνέχεια στον ΑΠΟΕΛ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ