aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Παραλίγο «γάμος» Βάντερ-Ιβάν Γιοβάνοβιτς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Ο Ζοσέ Πεσέιρο ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την Αλ Σαριά, σύλλογο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου εργάζεται από τον περασμένο Ιανουάριο. Στην ομάδα των Εμιράτων αγωνίζεται και ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Βάντερ Βιέιρα, από τον περασμένο Αύγουστο.

Από την αρχή της σεζόν και τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ομάδα του δεν έχει καταφέρει να νικήσει, μετρώντας 4 ήττες και 2 ισοπαλίες. Ο Πεσέιρο, επισημαίνει την αστάθεια που επικρατεί μετά τη συγχώνευση του συλλόγου με έναν άλλο, καθυστερώντας την ανάπτυξη της ομάδας, καθώς και την απόκτηση ξένων παικτών.

«Είμαι σε διαπραγματεύσεις να αφήσω την Σαριά λόγω της έλλειψης των προϋποθέσεων, που μου είχαν υποσχεθεί, δηλαδή την κατασκευή μιας ισχυρής ομάδας», δήλωσε ο Πορτογάλος προπονητής σε δηλώσεις του στην πορτογαλική εφημερίδα «A BOLA».

Την θέση του προπονητή της ομάδας αναμένεται να αναλάβει ο πρώην προπονητής της Αλ Σαριά Αμπντουλαζίζ Αλ Ανμπάρι, ενώ όπως αναφέρουν μέσα της αραβικής χώρας, πρόταση έγινε και στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος όμως δεν εκδήλωσε ενδιαφέρον.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ