aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΠαραιτήθηκε λόγω ποστ για τον ΑΠΟΕΛ!

Παραιτήθηκε λόγω ποστ για τον ΑΠΟΕΛ!

Την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διγενή Μόρφου ανακοίνωσε σήμερα (μέσω του facebook) ο αντιπρόεδρος, Μάριος Χαραλάμπους.

Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο που ανάρτησε, μετά τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΠΟΕΛ, το οποίο (σύμφωνα με τον ίδιο) έγινε η αιτία για κάποιους οπαδούς και φίλους του σωματείου να το θεωρήσουν ως προσβεβλημένο.

Δείτε εδώ το προηγούμενο «post» του στο facebook και τι έγραψε σήμερα.

Αναλυτικά: «Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου και επειδή έχω τα τελευταία 8 χρόνια την ίδια τη ζωή μου για να επιβιώσει το δίσμοιρο προσφυγικό σωματείο του Διγενή Μόρφου, κάτω από πραγματικά δύσκολες συνθήκες, υποβάλω οριστικά και αμετάκλητα την παραίτηση του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Διγενή Μόρφου.

Δυστυχώς, ένα προσωπικό μου ποστ στο facebook έχει γίνει η αιτία κάποιοι οπαδοί και φίλοι του σωματείου να θεωρήσουν εαυτόν προσβεβλημένο και επειδή προσωπικά δεν θέλω σε καμία περίπτωση να προκαλέσω οποιαδήποτε ζημιά στο σωματείο… προστιμώ να αποχωρήσω ο ίδιος. Εύχομαι ολόψυχα, επιτέλους, ο κόσμος της Μόρφου να ευαισθητοποιηθεί και να έρθει κοντά στην ομάδα, έστω και χάριν αυτού του ατυχές συμβάντος.

Με τιμή,

Μάριος Χαραλάμπους, Αντιπρόεδρος».

14488786_10153913002581439_1165463487_o-696x659

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ