aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Παραδέχθηκαν τον ΑΠΟΕΛ», λέει η γλυκιά Ελληνίδα μεταφράστρια

«Παραδέχθηκαν τον ΑΠΟΕΛ», λέει η γλυκιά Ελληνίδα μεταφράστρια

Η γλυκιά κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία και στο βίντεο, είναι Ελληνίδα κι ονομάζεται Ειρήνη. Ήταν υπεύθυνη στη μετάφραση στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Άγιαξ Έρικ Τεν Χαχ, ο οποίος ανέφερε πως αυτός κι οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για την πρόκριση.

Μετέφερε την ουσία των δηλώσεων του Ολλανδού τεχνικού στους Κύπριους δημοσιογράφους που ταξίδεψαν με τον ΑΠΟΕΛ στο Άμστερνταμ, αλλά αυτά μπορεί να τα διαβάσει κανείς στις δηλώσεις του Τεν Χαχ, αλλά και να τα ακούσει στο βίντεο.

Αυτό που ενδιαφέρει πολύ μέσα από τα λεγόμενά της είναι πως ο Ολλανδικός Τύπος, αλλά και οι ποδοσφαιρόφιλοι από τη χώρα της Τουλίπας, παραδέχθηκαν τη δυναμικότητα του ΑΠΟΕΛ και τόνισε πως συνήθως είναι υπερόπτες οι Ολλανδοί απέναντι σε ομάδες αουτσάιντερ. Μεταφέροντας την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, είπε πως τονίζεται από πλευράς Άγιαξ πως είναι πιο αποφασισμένοι αυτοί τη φορά οι παίκτες και θέλουν να μπουν στο ματς και να «λιώσουν» τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ